- 39,450
- 33,190
- 113
20 tl yi güzel katlamışsın hocam tebrik ederim
Neyse ben bu konu hakkinda konusursam sikinti cikar aynisini suan forumda aktif kuponu olan biri daha yapti ve onada cikti yani ne diyim karakter meselesi.hadi eyvallah.Ayıptır burda o kadar insanın hakkı ya
Evet ona cikti ve biride emreyagmura cikti onunda acik kuponu var.bu isi yapan cok var benim yuzum kizarir.neyse ya cikiyorum ben bu konufan ayip denen bisey varEtkinlik erantgil e mi cıkmıştı
Bende utanırdım daha da bişey demiyorumEvet ona cikti ve biride emreyagmura cikti onunda acik kuponu var.bu isi yapan cok var benim yuzum kizarir.neyse ya cikiyorum ben bu konufan ayip denen bisey var
Kotu olmuş banada çıktı bugün ben herşeyi beğeniyorum ama beni katmayın diye söylüyorum böylesi baya kötü doğruEvet ona cikti ve biride emreyagmura cikti onunda acik kuponu var.bu isi yapan cok var benim yuzum kizarir.neyse ya cikiyorum ben bu konufan ayip denen bisey var
Modlar bu işe bi çare bulmalı benceEvet ona cikti ve biride emreyagmura cikti onunda acik kuponu var.bu isi yapan cok var benim yuzum kizarir.neyse ya cikiyorum ben bu konufan ayip denen bisey var
Karakter meselesi işte helall olsunKotu olmuş banada çıktı bugün ben herşeyi beğeniyorum ama beni katmayın diye söylüyorum böylesi baya kötü doğru
Şartlar eşit dostum zamanında kaybederken para dagittigim oldu ozaman neden konusmadinHocam bu kadar yüksek meblağlı kupon yapıp çekilişe katılmak nedir. 20 sana çıktı
Neden yapıyosunuz bunu
Ben 20 ile kupon yaptım son maça kalırsa eğer konu açacam verecem hepinize beyler rahat olun 😂 garibin halinden garip anlar yemin bugün şansa çıktı gerçi çıksın diye katılmıyorum ama çıkınca da işte bi heves oluyorKarakter meselesi işte helall olsun
Dağıttığında kimse bi şey demedi kesene bereket dendi zaten. Olay farklı burdaŞartlar eşit dostum zamanında kaybederken para dagittigim oldu ozaman neden konusmadin
Erantgil boşver milleti ben seninleyim rahaat ol dost kuponu takıp edelim gerisini boşverŞartlar eşit dostum zamanında kaybederken para dagittigim oldu ozaman neden konusmadin
Var yada yok kimseyi ilgilendirmez buradaki çoğu kişi benden şans parası almıştır kazandığında kaybettiğimdede ozaman iyidi degilmiBende sirf onu demek icin girdim konuya. @erantgil etkinlik odulunu aldinmi kardesim.belliki cok ihtiyacin var
Reisss canını ne sıkıyorsun yaaaa sal herkesiVar yada yok kimseyi ilgilendirmez buradaki çoğu kişi benden şans parası almıştır kazandığında kaybettiğimdede ozaman iyidi degilmi