- 19,087
- 13,131
- 113
dep yenerse şaşirmam
Bozdurmam bu saatten sora 1280 TL gördü bozdurmadim gidersede gitsin 100 TL yi rulette 300 yapmıştım giderse canımız sağolsunsakın bozdurma dost Gelirse çok pişman oluyo insan gidersede Şansına yan ne diyim
Kanka hangi konuBen kurallarda Boyle bır madde oldugunu gormedım Ve @erantgil dagıtımlarını unutmam yanı bıraz ayıp olmus konusmalrınız digeride @emreyagmur cıktı cıkarsada burada devamlı aktıf olan adamlara cıksın
içimde gol hissi var sana kısmte olsunBozdurmam bu saatten sora 1280 TL gördü bozdurmadim gidersede gitsin 100 TL yi rulette 300 yapmıştım giderse canımız sağolsun
Kazanicaz rahat ol MS burdayizzzBozdurmam bu saatten sora 1280 TL gördü bozdurmadim gidersede gitsin 100 TL yi rulette 300 yapmıştım giderse canımız sağolsun
Aynen dost bozdurmak her zaman tırnak yedirir adama boşver Çokta takma daha 8 dk var uzatmaylaBozdurmam bu saatten sora 1280 TL gördü bozdurmadim gidersede gitsin 100 TL yi rulette 300 yapmıştım giderse canımız sağolsun
Onu boşver şimdi biz yarın erzurum la ne olurOrtalığı hafiye basmış 3 4 gündür bilmeyen varsa açsın okusun forum kurallarını kimse kimseye para için hesap soramaz zaten sırf sizin gibiler yüzünden makara yaptığımız roller olmuyo artık burda bu adama yazanlar gitsin forum yöneticilerine iletsin bakalım şikayetlerini ne cvp alıcak lar ayıp be