- 17,888
- 28,683
- 113
Hayırlı geceler dostlar
Bol şanslar knkHayırlı geceler dostlar
Hayirli geceler reisHayırlı geceler dostlar
Hayırlı gecelerHayırlı geceler dostlar
Günaydın İhtiyar dostHadi iyi geceler dost Allaha emanet
Dost ilk adimda patlaman dilegiyle ne demek ayip vallahi herkes biz mi😀Hayırlı geceler
iyi forumlar
bol şanslar
şans rüzgarı seninle olsun
şansın bahtın açık olsun
kazasız belasız hedefe var
destekleyen takip eden dostlar enerjisi güzel olsun
ilk adımda patlamam dileğiyle dost![]()
Harikasın dost teşekkürler 😃Hayırlı geceler
iyi forumlar
bol şanslar
şans rüzgarı seninle olsun
şansın bahtın açık olsun
kazasız belasız hedefe var
destekleyen takip eden dostlar enerjisi güzel olsun
ilk adımda patlamam dileğiyle dost![]()
Yuruyus yaptim dost saglik icin yuruyoruz her gun 15km 😀 rollinge soguk icecegimizi almaya geldikGünaydın İhtiyar dost![]()
ilk adım hep uğursuz dostDost ilk adimda patlaman dilegiyle ne demek ayip vallahi herkes biz mi😀
Sende bize laf carpmaya basladin ya helal olsun dost suc iskorpitte ama nerde o faydasizBol şans dostum Erhan dostumuz gelmiş kupon oynamadan para bakiyeden eksilmiş olabilir
Vur kilidi dost kuponu paylasmadan bundan buyuk iyilik olmaz 😀ilk adım hep uğursuz dost
ben burdayım @Galatasaray571 dost burada
sende geldin artık hedefe ulaşma ihtimali kalmadı![]()
Yok dost ne haddimize küçük bir takılma diyelimSende bize laf carpmaya basladin ya helal olsun dost suc iskorpitte ama nerde o faydasiz
yürü yürü dost evin içinde miYuruyus yaptim dost saglik icin yuruyoruz her gun 15km 😀 rollinge soguk icecegimizi almaya geldik
Bol şans dostumKarar veremedim 2 sinide yazdimEkli dosyayı görüntüle 159098
ceara bende gol düşünüyordum dostKarar veremedim 2 sinide yazdimEkli dosyayı görüntüle 159098
O zaman gelsin gollerKarar veremedim 2 sinide yazdimEkli dosyayı görüntüle 159098
Ben de geleyim de tam olsun😎ilk adım hep uğursuz dost
ben burdayım @Galatasaray571 dost burada
sende geldin artık hedefe ulaşma ihtimali kalmadı![]()