- 4,039
- 1,178
- 113
Gol yok
Bol sans dostGelirse dm den bir arkadaşa 10 da 1 😃Ekli dosyayı görüntüle 121555
Futbol belli mi olurArkadaşlar herkese hayırlı geceler bu kupondan cacık olmaz 😃
Ama tavsiyem ntvsporbet e yaklasmaFutbol belli mi olur
Benim sorunum yok dostum çok çekimim var büyük mblağ sorunsuz yatrdilar hep uzun zaamandr oynarmAma tavsiyem ntvsporbet e yaklasma
İnşallah sıkıntı olmazBenim sorunum yok dostum çok çekimim var büyük mblağ sorunsuz yatrdilar hep uzun zaamandr oynarm
Bulacak bişe yok dost hertaraf site zaten sponsorlarında görüyoruzNtvsporbet guvenilmez cok kisini parasi kaldi baska site bulman lazım
Sağol dostum 🙂👍Gecmis olsun insallah başka kuponlarda kazanirsin
Sadece sponsorlardan sec demiyorum ntvsporbet bi ara kimseye para odemiyirduBulacak bişe yok dost hertaraf site zaten sponsorlarında görüyoruz
Valla yalan yok iki hesabım var orda %50 bonus alyrm hergun tek kalemde 2300 ödediklerini biliyorum çapraz çekimde var hızlı ödemeSadece sponsorlardan sec demiyorum ntvsporbet bi ara kimseye para odemiyirdu
Dur dur dillendirme 😂😂Valla yalan yok iki hesabım var orda %50 bonus alyrm hergun tek kalemde 2300 ödediklerini biliyorum çapraz çekimde var hızlı ödeme
Betamk 😂😂 isim kalmamisBirde betamk diye bı site var yeni türemiş oraya takılıyorm birde onlarda hızlı güzel
Uyeligimde yok acmaya niyetimde yok ama bi ara 100 kisiye yemek ismarlamisti twitter danBirde betamk diye bı site var yeni türemiş oraya takılıyorm birde onlarda hızlı güzel