- 10,348
- 7,806
- 113
Görüşleriniz nedir dostlar nbaci tayfa ? Gelirse şans parasi atarız takip edenlerden
Ekli dosyalar
-
234.7 KB Görüntüleme: 57
Nbayın magayemGörüşleriniz nedir dostlar nbaci tayfa ? Gelirse şans parasi atarız takip edenlerden
Bol şanslar erenGörüşleriniz nedir dostlar nbaci tayfa ? Gelirse şans parasi atarız takip edenlerden
Young sıkıntı sanki biraz Orlando deli gibi savunma yapiyoKimseler yok ölmüş bura
Abi köprü hâlâ satılık mıBol şans
Bol sans eren.tatum gelir bnce young bu aralar iyi ama umarim bugunde senin icin iyi olur.takip edicemGörüşleriniz nedir dostlar nbaci tayfa ? Gelirse şans parasi atarız takip edenlerden
Sağol abiBol sans eren.tatum gelir bnce young bu aralar iyi ama umarim bugunde senin icin iyi olur.takip edicem
Sağol abiBol sans eren.tatum gelir bnce young bu aralar iyi ama umarim bugunde senin icin iyi olur.takip edicem
4 tane var elimde hangisini istiyorsunAbi köprü hâlâ satılık mı
Kutumda büyük hissediyorum dün gece ruya gördüm bu aralar güzel vurucam abi beklemede kal bana tahta köprü lazım çökeninden4 tane var elimde hangisini istiyorsun
Çanakkalede yeni yaptırdık
Bırak git uzaklaş mahvetme gençliğiniKutumda büyük hissediyorum dün gece ruya gördüm bu aralar güzel vurucam abi beklemede kal bana tahta köprü lazım çökeninden
HshahahhshshshsBırak git uzaklaş mahvetme gençliğini
Banane banane mahvetcem😆😆😆😆Bırak git uzaklaş mahvetme gençliğini
Rüyana bile giriyorsa sıkıntıBanane banane mahvetcem😆😆😆😆