- 113,370
- 63,425
- 113
Kg 2.01 suan
Adam normal er bro ne meslegi kaybedicek 😁Kardesim oncelikle allah yardimcin olsun. Rutbeli personelsen borc harc işinden uzak dur. Bu borc yuzunden cok tanidigim mesleginden oldu. Bende askeri personelim. Bu yuzden fazla acilma derim. Sansın bol olsun
Er yada rutbeli diye belirtmedigi icin (rutbeli) isen dedim zatenAdam normal er bro ne meslegi kaybedicek 😁
Yok rutbeli deil vatani gorevini yapiyor suan.4 ayi falan var yanlisim yoksa.seninde bi askerlik munabbetin vardi sanki?Er yada rutbeli diye belirtmedigi icin (rutbeli) isen dedim zaten
Er oldugunu bilmiyordum. Evet bende askerimYok rutbeli deil vatani gorevini yapiyor suan.4 ayi falan var yanlisim yoksa.seninde bi askerlik munabbetin vardi sanki?
Sen ne zaman gittin la gittiginden haberim yokdu.ama gurbetciydin ve vatan sevdasi icin kesin temelli donus yapmistin onu hatirliyorumEr oldugunu bilmiyordum. Evet bende askerim
Benim yas 32. Kesin dönüş yaptim. Er olarak askerlik yaptim. Ve uzman olarak devam ettim. 7. Yil olduSen ne zaman gittin la gittiginden haberim yokdu.ama gurbetciydin ve vatan sevdasi icin kesin temelli donus yapmistin onu hatirliyorum
Kirmizi kart yemezse kaza ile atarDep 8 sut cekmis 1 tane isabetli yok