Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Erhan2121 / Analiz Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,281
54,097
113
1 saattir analiz ediyorum bu 3 macta bence ilk yarıdan kg olur diye hissediyorum ne var ne yok basacam artik son care sizce bu kuponun gelme olasılığı nedir aksam ustu oynucam ya tam batarim yada kurtulurum

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.00
Kupon kazancı 1₺

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,826
4,453
113
1 saattir analiz ediyorum bu 3 macta bence ilk yarıdan kg olur diye hissediyorum ne var ne yok basacam artik son care sizce bu kuponun gelme olasılığı nedir aksam ustu oynucam ya tam batarim yada kurtulurum
Her iki yarıda gole gir

Dmr28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
191
57
28
Abi ilk yarı kg bile bence olur değerlendirlir

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,281
54,097
113
Her iki yarıda gole gir
Dost city arsenal final maçı her iki yarıda gol olmayabilir biri atarsa diğeri karşılık verir daha da gol cikmaz gibi bu ilk yarıda olabilir ikinci yarıda çok eksiye girdim bu aralar o yuzden oynamadan önce buraya attim kuponu borc harç alıp oynucam gelmez ise biterim