- 26,402
- 16,420
- 113
Celtics açıldı 16-17 . Ulan yapın şunu dönmeye yol param kalmadı
Ya tatum olmasa da çok üçlük isabeti buluyolar. Şu per 25i geçemezse ikisi de çok şaşırırımTatumsuz celtic çekilmiyor be
En iyisini yapmışsın dost. Sayı saymamasi için adama para veriyorsunuzErho butce uygun olursa turgaya da ver sana zahmet. Sayi saydirmadik sohbet edecez diye bi ayar cekersin ufaktan
Yav sohbeti okuyorum bi basliyorlr butun sayfa sayi. Eskiden bizde sayıyorduk ama artik bilgeyiz sjsjsjsEn iyisini yapmışsın dost. Sayı saymamasi için adama para veriyorsunuz
Kolpa bol şanslarin olsun kral inşallah ekmegini yersinYav zenci senin awshsgsgshs
Seni sebepsiz sevuyrum bedof eyvallah dostKolpa bol şanslarin olsun kral inşallah ekmegini yersin
Muhabbeti kaçırıyor harbiden insan.Yav sohbeti okuyorum bi basliyorlr butun sayfa sayi. Eskiden bizde sayıyorduk ama artik bilgeyiz sjsjsjs
Bravo hocam. Simdi sira yagmurda hadi bakalimMuhabbeti kaçırıyor harbiden insan.
Cümleleri okurken araya sayılar girince olmuyor. Biz sözelciyiz dost sayısalcılara saygımız var ama ikisi bir arada olmuyor
O kim dost puahaErho butce uygun olursa turgaya da ver sana zahmet. Sayi saydirmadik sohbet edecez diye bi ayar cekersin ufaktan
22 oldu biraz daha ağlamamız lazım24 19. 2.30
Tanimiyom ki kturgay sayi sayıyordu dddim sayma sohbeti okuywcam seni yazdiririz basa sjsjsjsO kim dost puaha