İsrafilin sponsorluk nasıl oluyor sur üflemeyecekmiydi oDün azrail vermişti bugün cebrail yada israfil olabilir
Kanka sen olayı çok yanlış anlamışsın ben orda wasile dedim sakasina seni kastetmedimGerçekten öyle ecelim gelse de kurtulsam geçen azrail yan odamda ki hastanın canını aldı da bana uğramadı gönül koydum azraile
Ula nıye gelemım ben her konuya gıderım sıkıntı yok ama @Mülayim6060 dostumuza yanlıs yapıldı adam kac kere erhanı takıp etmemesıne rahmen roll bakıyesı olsun hedıye olsun verdı yazıkMetin bu konuya gelemiyorda bence en erken metinin roller bitiyor bide 1.18 orandan ilk adımda patlıyor
La bende biliyorum olayı yanlış anlamadım burdan azraile sesleniyorum gel artık da yeterKanka sen olayı çok yanlış anlamışsın ben orda wasile dedim sakasina seni kastetmedim
Hahahaha metoyu geçtim blender konusunda birseyler yazdı çizdi meto buraya sildi sonraKanka sen olayı çok yanlış anlamışsın ben orda wasile dedim sakasina seni kastetmedim
Kapansa da kurtulsak aqHacıosmanoğlu hakemleri hallettik sıra futbolcularda demiş
Yakında lig kapanır aw puhaha
Allah senı peygamber efendımıze komsu eylesınLa bende biliyorum olayı yanlış anlamadım burdan azraile sesleniyorum gel artık da yeter
Mesaj kasıyordur gtHahahaha metoyu geçtim blender konusunda birseyler yazdı çizdi meto buraya sildi sonra
La öyle deme boşver açtır bı kaç rol hayır duası alLa bende biliyorum olayı yanlış anlamadım burdan azraile sesleniyorum gel artık da yeter