- 21,151
- 17,713
- 113
Hahahha bana cekim için atsın ben ben cekim yapayım 2 kişiye bende arçtırayim dua zinciri olurLa öyle deme boşver açtır bı kaç rol hayır duası al
Hahahha bana cekim için atsın ben ben cekim yapayım 2 kişiye bende arçtırayim dua zinciri olurLa öyle deme boşver açtır bı kaç rol hayır duası al
İsrafilin sponsorluk nasıl oluyor sur üflemeyecekmiydi o
Izmarıtcı hemen dm den yapısmıs almıs rolu ouhahaLa öyle deme boşver açtır bı kaç rol hayır duası al
Çekim için 2 k istmee sende şimdiHahahha bana cekim için atsın ben ben cekim yapayım 2 kişiye bende arçtırayim dua zinciri olur![]()
pardon 15
Pujahhahahhahh çay olsaydı püskürtürdüm 😂😂
O kim laIzmarıtcı hemen dm den yapısmıs almıs rolu ouhaha
Açtırıyoz gece gece forumu kim hareketlendirdi sanıyorsun ah ah,😁La öyle deme boşver açtır bı kaç rol hayır duası al
Benim çok parada gözüm yok 250 ytlÇekim için 2 k istmee sende şimdi
Hani nerede hareket ben göremiyorumAçtırıyoz gece gece forumu kim hareketlendirdi sanıyorsun ah ah,😁
Memur adam işte namusluBenim çok parada gözüm yok 250 ytl
Ferdi olsaydı belediye önü teke tek? DerdiVar mı kendine güvenen.Bugün tartışmaları kaçırıp dozumu alamadım. Kavga etmek istiyorum klavyem hazır
Uykum olmasa her zaman hazırım Amerikan klavye 5.56 mermi 🥸Var mı kendine güvenen.Bugün tartışmaları kaçırıp dozumu alamadım. Kavga etmek istiyorum klavyem hazır