Maxwin alanlarla tartışmıyorum canım 3 gün sonra gel 🤣Al işte geldi gecelerin yargıcı 😁😁😁
Benim ana parayı yediler 100 tl yatirmistimNamussuzlar spin saklamistim yememislerdi
Wonnn
WONNNNN
Bol şansUzun rol olması dileğiyle
Bolsans
Ya dost mulayim e sadece bir iki konuda yanlis konuştun dedim sadece az çok tanıyoruz birbirimizi adam para için gönül koyduğumu düşünüyor benim ole bir amacının olmadığını sende biliyorsunMaxwin alanlarla tartışmıyorum canım 3 gün sonra gel 🤣
Gecelerin yargıcı sensin. Yok mu 10 oranlı yanlış oynanan kuponumuz 😅😅😅
Sira frebete o maçlarda başlıyor birazdan orası da gelirse güzel olur kasa atarak gideriz hedef 30k bugün puaaWonnnnn @Erhan2121
Herkes tok uyuyacakSira frebete o maçlarda başlıyor birazdan orası da gelirse güzel olur kasa atarak gideriz hedef 30k bugün puaa
Neden bu kadar düşük tuttun hedefi 40 yapalımSira frebete o maçlarda başlıyor birazdan orası da gelirse güzel olur kasa atarak gideriz hedef 30k bugün puaa
He yaw gördün Lakers ilk yarı o farktan maçı almış kavat takım ama 3 gün sonra gel demen biraz koydu sanki bana parayı bitirir gelirim anlamında oldu sanki ben niye yanlış anladım aydınlat beniMaxwin alanlarla tartışmıyorum canım 3 gün sonra gel 🤣
Gecelerin yargıcı sensin. Yok mu 10 oranlı yanlış oynanan kuponumuz 😅😅😅
Kavat ne kanka ağız dolusu gavat deseneHe yaw gördün Lakers ilk yarı o farktan maçı almış kavat takım ama 3 gün sonra gel demen biraz koydu sanki bana parayı bitirir gelirim anlamında oldu sanki ben niye yanlış anladım aydınlat beni
Dün de teşekkürümü yanlış anladın.He yaw gördün Lakers ilk yarı o farktan maçı almış kavat takım ama 3 gün sonra gel demen biraz koydu sanki bana parayı bitirir gelirim anlamında oldu sanki ben niye yanlış anladım aydınlat beni