- 21,175
- 17,743
- 113
Hangisi denk gelirseLa 2 mac var biri alt biri ust siz hangi maca bakıyorsunuz
Hangisi denk gelirseLa 2 mac var biri alt biri ust siz hangi maca bakıyorsunuz
Allah mutlu etsin bunlar önemsiz şeyler kim kimin yanında olursa olsun sanal alemde benim çok umrumda olmaz da işin içinde para olur ardından da nankörlük olursa o zmn bombacı kızıyor işte. Bu dostumuz iyi bir dost Allah daha çok güldürsün selametle. Virabet e konsantre olacam beni meşgul etme😉@Mülayim6060 kara lısteye aldıgı adamla gulusuyolarr kalk mulayım kemıklerın sızlamıyormu
BolsansAllah mutlu etsin bunlar önemsiz şeyler kim kimin yanında olursa olsun sanal alemde benim çok umrumda olmaz da işin içinde para olur ardından da nankörlük olursa o zmn bombacı kızıyor işte. Bu dostumuz iyi bir dost Allah daha çok güldürsün selametle. Virabet e konsantre olacam beni meşgul etme😉
Ben bakmıyom valla özür 🙄La 2 mac var biri alt biri ust siz hangi maca bakıyorsunuz
Allah aşkına ben sana para lafı mı ettim hayir etmedim sadece bi konu hakkında konuştum o kadar senin bize yaptığın iyilikleri unutacak kadar salak değilizAllah mutlu etsin bunlar önemsiz şeyler kim kimin yanında olursa olsun sanal alemde benim çok umrumda olmaz da işin içinde para olur ardından da nankörlük olursa o zmn bombacı kızıyor işte. Bu dostumuz iyi bir dost Allah daha çok güldürsün selametle. Virabet e konsantre olacam beni meşgul etme😉
ElendinBen bakmıyom valla özür 🙄
Yazı yazdım ama saydım o kadar kanıtlarım var. Lisansa şikayet ederimElendin
Bastonu atıp geldim dost. Hazine nerede.@Malatyali44 Arif efendi kossss
Metin Bey'in tuzağına düşüp konuyu uzatmiyacağim ✋Allah aşkına ben sana para lafı mı ettim hayir etmedim sadece bi konu hakkında konuştum o kadar senin bize yaptığın iyilikleri unutacak kadar salak değiliz
Bey derken cok naıf oldu tsk ederım ben senı tutuyorum cunku senın paran varMetin Bey'in tuzağına düşüp konuyu uzatmiyacağim ✋
Bu gece iç savaş cikavak diyorlar Arif efendi. Köylüye haber veresin. Zinde olsunlar, diri olsunlar. Krizi fırsata cevireleBastonu atıp geldim dost. Hazine nerede.
İç savaş çıkarsa ateist ülkesine göç ederiz dost.Bu gece iç savaş cikavak diyorlar Arif efendi. Köylüye haber veresin. Zinde olsunlar, diri olsunlar. Krizi fırsata cevirele
Ya ben sana kötü tek kelime etmedim etmem de seni sevip sayıp 7 saat konunu takip eden bir insandım ama sen beni yanlış tanımak istiyorsan onada saygı duyuyorum yapacak birsey yok Allah gönlüne göre versin hakkini helal etMetin Bey'in tuzağına düşüp konuyu uzatmiyacağim ✋
Allah mutlu etsin bunlar önemsiz şeyler kim kimin yanında olursa olsun sanal alemde benim çok umrumda olmaz da işin içinde para olur ardından da nankörlük olursa o zmn bombacı kızıyor işte. Bu dostumuz iyi bir dost Allah daha çok güldürsün selametle. Virabet e konsantre olacam beni meşgul etme😉
Yeminle yanlış anlaşılmalardan forumun sağlam 10 adamından ikisi bozuşuyor. İki taraf da birbirini yanlış anlıyor. Yapmayın şunu. Biraz sakinleştikten sonra halden anlayacaksınız zaten. Birkaç soytarının gazıyla yapmayınAllah aşkına ben sana para lafı mı ettim hayir etmedim sadece bi konu hakkında konuştum o kadar senin bize yaptığın iyilikleri unutacak kadar salak değiliz