Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 1+1 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,485
29,792
113
@Mülayim6060 kara lısteye aldıgı adamla gulusuyolarr kalk mulayım kemıklerın sızlamıyormu
Allah mutlu etsin bunlar önemsiz şeyler kim kimin yanında olursa olsun sanal alemde benim çok umrumda olmaz da işin içinde para olur ardından da nankörlük olursa o zmn bombacı kızıyor işte. Bu dostumuz iyi bir dost Allah daha çok güldürsün selametle. Virabet e konsantre olacam beni meşgul etme😉

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,827
37,867
113
Allah mutlu etsin bunlar önemsiz şeyler kim kimin yanında olursa olsun sanal alemde benim çok umrumda olmaz da işin içinde para olur ardından da nankörlük olursa o zmn bombacı kızıyor işte. Bu dostumuz iyi bir dost Allah daha çok güldürsün selametle. Virabet e konsantre olacam beni meşgul etme😉
Bolsans

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Allah aşkına ben sana para lafı mı ettim hayir etmedim sadece bi konu hakkında konuştum o kadar senin bize yaptığın iyilikleri unutacak kadar salak değiliz

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Metin Bey'in tuzağına düşüp konuyu uzatmiyacağim ✋
Ya ben sana kötü tek kelime etmedim etmem de seni sevip sayıp 7 saat konunu takip eden bir insandım ama sen beni yanlış tanımak istiyorsan onada saygı duyuyorum yapacak birsey yok Allah gönlüne göre versin hakkini helal et

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,527
28,793
113
Allah aşkına ben sana para lafı mı ettim hayir etmedim sadece bi konu hakkında konuştum o kadar senin bize yaptığın iyilikleri unutacak kadar salak değiliz
Yeminle yanlış anlaşılmalardan forumun sağlam 10 adamından ikisi bozuşuyor. İki taraf da birbirini yanlış anlıyor. Yapmayın şunu. Biraz sakinleştikten sonra halden anlayacaksınız zaten. Birkaç soytarının gazıyla yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...