- 57,087
- 19,034
- 113
Benim kanim isindi valla hic bir seye cevao vermiyor sadece kupon atiyor yffKazansa ne olacak beynini yemiş aq 7/24 rol yapıyor asosyal birine benziyor
Benim kanim isindi valla hic bir seye cevao vermiyor sadece kupon atiyor yffKazansa ne olacak beynini yemiş aq 7/24 rol yapıyor asosyal birine benziyor
Yaw konuda ben takibe bile bakmıyorum dost o konuda gönlün rahat olsun maksat muhabbet üstüne kazanç olursa ne alaYazıklar olsun çıktım takipten dost
İbo gibi kafatasımdan vurulmuşa döndüm gecenin üçünde
tam sınırda wass maçıOrlando 3 gündür maci vardi ust uste bugün belki fazla sayi cikma gibi analiz ettik te yine adamlar takır takır atıyor valla
Erhana mi verdin hesabıBen anlamıyorum ya valla bak yine aynı muhabbetler dönüyor ya arkadaş birinden bişey beklemek için iyilik yapmayın ya ulan forumun yüzde 90 i menfaat çıkar ya birine para attığı zmaan o parayı geri bekliyor yapmayın arkadaş şöyle iyilik ya makarasina laf sokun geçin gir gir samata şeklinde her zaman aynı muhabbetler baydı artık nankörlük ise bende çok nankörlük gördüm burada aktif olan kaç kişiye zamanında ne zaman istese para attım karşılıksiz hiç bişey beklemedim ama adamın bir dm sine cevap vermedik diye hemen götumuz kalktı olduk say say bitmez böyle mesafe koyucan o adamlara bitti gitti kimse keriz değil herkes herşeyin farkında takmayın su muhabbetleri paranız varsa atar geçersiniz yoksa da sinyal yaparsınız bu kadar basit
Kaç paramız olduYaw konuda ben takibe bile bakmıyorum dost o konuda gönlün rahat olsun maksat muhabbet üstüne kazanç olursa ne ala
Cevap vermeyen adamın neyine isindinBenim kanim isindi valla hic bir seye cevao vermiyor sadece kupon atiyor yff
Sorma yarım saat sürdü yazmak aq Erhan yarım saatimi geri verErhana mi verdin hesabı
Bu ne tüm harflere bamışsın aq
ErhannnnnnnnnnsssYaw konuda ben takibe bile bakmıyorum dost o konuda gönlün rahat olsun maksat muhabbet üstüne kazanç olursa ne ala
Avatarda sergenin fenerdeki hali varKazansa ne olacak beynini yemiş aq 7/24 rol yapıyor asosyal birine benziyor
Metin Hocam gizli forum muhbiri. Önce ortalığı karıştırıyor sonra da arkada ihbar edip multileri banlatiyor.Metin zabıtaları çağırmış mesajlar siliniyor
Ne oldu çabuk sole kim ölduErhannnnnnnnnnsss
😁😁😁 kimseNe oldu çabuk sole kim öldu
Daha belli degilKaç paramız oldu
Yeter artık Sergen lafı duymak istemiyorumAvatarda sergenin fenerdeki hali var
Bu adamdan zarar gelmez
Orlando kurumasi lazım dostwass devam böyle
Sağ alt köşesine mi imza atıyorduk dost.Ben anlamıyorum ya valla bak yine aynı muhabbetler dönüyor ya arkadaş birinden bişey beklemek için iyilik yapmayın ya ulan forumun yüzde 90 i menfaat çıkar ya birine para attığı zmaan o parayı geri bekliyor yapmayın arkadaş şöyle iyilik ya makarasina laf sokun geçin gir gir samata şeklinde her zaman aynı muhabbetler baydı artık nankörlük ise bende çok nankörlük gördüm burada aktif olan kaç kişiye zamanında ne zaman istese para attım karşılıksiz hiç bişey beklemedim ama adamın bir dm sine cevap vermedik diye hemen götumuz kalktı olduk say say bitmez böyle mesafe koyucan o adamlara bitti gitti kimse keriz değil herkes herşeyin farkında takmayın su muhabbetleri paranız varsa atar geçersiniz yoksa da sinyal yaparsınız bu kadar basit