- 49,338
- 54,143
- 113
Sonda kötü kacti maalsef son 2.30 dakika kala sayi atmadilad yarin ayni şekilde devam fakir rolu iste yapacak birsey yokLa @Erhan2121 5 saat aktif konu gördüm dedim kesin 150k vurdu sonu hüsran mı üzücü
Sonda kötü kacti maalsef son 2.30 dakika kala sayi atmadilad yarin ayni şekilde devam fakir rolu iste yapacak birsey yokLa @Erhan2121 5 saat aktif konu gördüm dedim kesin 150k vurdu sonu hüsran mı üzücü
Emeğine sağlık dost ilk kazancta snaa ulaşacam 2 sayıdan kaybettik bu kez ama bi daha ki sefere aklımdasın unutmam senison 2.29 da 2 sayı attı detroit
2.29 sayı atmamak nedir ki istese 70 üstü bir yapardı detroitEmeğine sağlık dost ilk kazancta snaa ulaşacam 2 sayıdan kaybettik bu kez ama bi daha ki sefere aklımdasın unutmam seni
Geçmiş olsun@Daimon Lose dost
Erho Acemi abisi puhahahaLa @Erhan2121 5 saat aktif konu gördüm dedim kesin 150k vurdu sonu hüsran mı üzücü
Oda bize denk geldi yüzyıl düşünsem detroit dallas a 1 ceyrek 27 atar dusunemezdim bide 2 tane superstarlari yokken dallas in bide utanmadan yarıyı da verdiler tam tiyatroya denk geldik ben yarın bunun acısını çıkartırım bunlardan2.29 sayı atmamak nedir ki istese 70 üstü bir yapardı detroit
2 sayıdan 10k gitti dost fena tezgaha geldik puahaGeçmiş olsun
Geçmiş olsun exdost üzdü sen başarırsın illa arkadan bir şekildeSonda kötü kacti maalsef son 2.30 dakika kala sayi atmadilad yarin ayni şekilde devam fakir rolu iste yapacak birsey yok
Tebrikler gol stayla hayırlı sabahlarBol şanslar. Son dakika da 45-31 den 45-36 olunca kupon yattı demiştim ki son topta 3 lük geldi
Şüphe yok..Oda bize denk geldi yüzyıl düşünsem detroit dallas a 1 ceyrek 27 atar dusunemezdim bide 2 tane superstarlari yokken dallas in bide utanmadan yarıyı da verdiler tam tiyatroya denk geldik ben yarın bunun acısını çıkartırım bunlardan
Yok forumda ayni şekilde role devam yarin yine uzun bir konu olur bu kez başarılı olurum insGeçmiş olsun exdost üzdü sen başarırsın illa arkadan bir şekilde
35k gitti bugün 2 sayi yüzünden yapacak birsey yok hayat devam ediyor puahaaErho Acemi abisi puhahaha![]()
Geçmiş olsun@Daimon Lose dost
Geçmiş olsun2 sayıdan 10k gitti dost fena tezgaha geldik puaha
İşte 1 basket neleri değiştiriyor yazık35k gitti bugün 2 sayi yüzünden yapacak birsey yok hayat devam ediyor puahaa
Bende sıfırdım matbet aylık 200 bonustan 300 çektim başka yerde 1100 yaptım oradan başka yere attık 2k yaptık bakalım2 sayıdan 10k gitti dost fena tezgaha geldik puaha
2 k hemen 200-200 6-7 orana basıla kasa 10k yapıla bana Dm atıla bebeğim 🤣🤣Bende sıfırdım matbet aylık 200 bonustan 300 çektim başka yerde 1100 yaptım oradan başka yere attık 2k yaptık bakalım