Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 1+1 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,271
10,106
113
Kanka bak buna karşıyım işte. Herşeyi ilk gs icat etti gibi davranıyosunuz. Tamam gs öncü oldu desem mutlu mu olacaksın yok. Liverpool madrid maçında ıslık yaptı seyirci onu bile gs ye bağladılar sosyal medyada. Ben diyorum ki ben takımlarımızdan fazlasını istiyorum. Gs neden şu kadroyla bi cl yarı finali yapmasın. O gün övelim gs yi hep beraber abarta abarta sabaha kadar
benim dediğimi taktiği gs icat etti diye mi anlıyorsun. Gsnin bu taktiği 98-99da terimin kullandığı taktik. Terimde illaki bi takımdan görmüştür. Islığı gsye bağlamaları gayet normal gs taraftarının ıslığı rakip takımın iletişimini bozuyor bodo ve Liverpool maçında kanıtlandı. Son olarak gs şampiyonlar ligini kazansın sen real madrid kötüydü maçtan önce yedikleri dokunmuş ishal olmuşlar falan dersin kanka.

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Koşun beğeni atın adam 40 kişiye 500 atacak belki bizden biti alır ksksksls

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Gol korneri bozar diyorum Oğuzhan reis bana savaşma diye kızıyor ben olacağı söylüyorum. Futbolda gol korneri keser. Şu maç 0-0 gitse şuan 12-13 korner rahat vardı bak. Şimdi zora girdi bizim korner
Evet 3 hele iyice berbat oldu chelsea 4ü ararsa anca

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,314
17,290
113
Gol korneri bozar diyorum Oğuzhan reis bana savaşma diye kızıyor ben olacağı söylüyorum. Futbolda gol korneri keser. Şu maç 0-0 gitse şuan 12-13 korner rahat vardı bak. Şimdi zora girdi bizim korner
Kizmadim gardasm sen haklisin dedim sana ne hattime kizmak benm

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Ula burda tartışmaktan beğeni atamadık gönderiye kupon ne zaman kazandı sjksls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...