- 17,270
- 10,105
- 113
Maç 0-0 devam ederse chelsea tek başına 12-13 korner atar2.yarı başlasın görürsün dk 80e kadar korner yok daha
Maç 0-0 devam ederse chelsea tek başına 12-13 korner atar2.yarı başlasın görürsün dk 80e kadar korner yok daha
Yigidim.benm🥳🥳😎Maç 0-0 devam ederse chelsea tek başına 12-13 korner atar
3300100 ü sildiler MK saçmalığa bak 100 TL daha odeseniz ne olurdu sanki
Sen bu chelsea yi prime city mi sandın kankaMaç 0-0 devam ederse chelsea tek başına 12-13 korner atar
Wolves çok kötü reis fenerden bile kötüSen bu chelsea yi prime city mi sandın kanka
Gs den iyi mi chelsea meselaaasıWolves çok kötü reis fenerden bile kötü
Oğuzhan IBAN yaz 1k atayım @Curcuna @Beşiktaş @fearjr1992 250 şer atabilir misinSen bana dm atarsin mqq meto muhasebexi diye 😂😂
kesene bereket versin Metin abi
Vay kankam sagolasin
Çelsiyi harcar Galatasaray. Sen premier lig takip ediyor musun wolvesin durumdan haberin var mı 🤔Gs den iyi mi chelsea meselaaası
atarm kardesim kwsene bereket
Kesene bereket
Cekebildin mi la harbi
Evet chelsea iyi değil işte onu diyorum. Wolves istediği kadar kötü olsunÇelsiyi harcar Galatasaray. Sen premier lig takip ediyor musun wolvesin durumdan haberin var mı 🤔
100 eksigine Çektim 3359 zaten 3k kaybetmiştim pek kazanç olmadıCekebildin mi la harbi
Elimizde hangi maç varEvet chelsea iyi değil işte onu diyorum. Wolves istediği kadar kötü olsun
La senin gece bütün tahminler yatmış moralin bozuktur diye yazmadiydimBolsans
Bol şansBolsans