Potosi 171 sayi lazim dost yoksa paket olacazBol şanslar maşallah roller devam ediyor
Potosi 171 sayi lazim dost yoksa paket olacazBol şanslar maşallah roller devam ediyor
Verelim sinerjiyi o zamanSuan tam bareme geldik skorda eşit gelebilir
Ver dost trip hiç atamıyorlar dostVerelim sinerjiyi o zaman
Bunlar arasicagi roller dost bize senin gibi zengin rolcu lazımBol şanslar maşallah roller devam ediyor
Bolivya ligi dengesiz Lig 1 dk da 12.13 de atıyorlar 4 dk boş da geçiyorlar ama gelir gibi duruyorPotosi 171 sayi lazim dost yoksa paket olacaz
Vallahi aynen dediğin gibi dost 2 dakika atıp 2 dakika boş geçiyorlarBolivya ligi dengesiz Lig 1 dk da 12.13 de atıyorlar 4 dk boş da geçiyorlar ama gelir gibi duruyor
Batıştayiz bu ara sponsorlarla ayakda duruyoruz 😅Bunlar arasicagi roller dost bize senin gibi zengin rolcu lazım![]()
Skor yakın giderse son 2 Dk coşarlar gelir umarımVallahi aynen dediğin gibi dost 2 dakika atıp 2 dakika boş geçiyorlar
Kimse bize sponsor da olmuyor valla dost halbuki herkese illa faydamız dokunmuştur ama nasip bir iki güne maaş yatar ayağa kalkarizBatıştayiz bu ara sponsorlarla ayakda duruyoruz 😅
Bak benm role feroKimse bize sponsor da olmuyor valla dost halbuki herkese illa faydamız dokunmuştur ama nasip bir iki güne maaş yatar ayağa kalkariz
para bir gun olmaz bir gün olur elbet bi yükseliş yaparız yine.Kimse bize sponsor da olmuyor valla dost halbuki herkese illa faydamız dokunmuştur ama nasip bir iki güne maaş yatar ayağa kalkariz
Onu herhalde en iyi ben bilirim de dost bazı insanların bazı davranışları zoruma gidiyor yeri geliyor bir günde 20 k dagittigimiz oluyor parayı sevsek yapmayız zaten ama bazen gerçekten çok üzülüyorum bazı davranışlara sağlık olsun dediğin gibi para gelir gider adamlık kalıcıpara bir gun olmaz bir gün olur elbet bi yükseliş yaparız yine.
Faydan dokunup da nankörlük yapan olursa o tiplerden uzak duracan ben o tipleri direk hafızama yazarım günü geldiğinde cevabını veririm 😀Onu herhalde en iyi ben bilirim de dost bazı insanların bazı davranışları zoruma gidiyor yeri geliyor bir günde 20 k dagittigimiz oluyor parayı sevsek yapmayız zaten ama bazen gerçekten çok üzülüyorum bazı davranışlara sağlık olsun dediğin gibi para gelir gider adamlık kalıcı
Fazlası ile döner ona🙂Bak hiç tanımadığım selam vermedigim alış veriş yapmadığım bir adamın jestine bak ezdi geçti bizi ...