Senin 400 turk liran hazır yeterki başarılı olalım 2 adim gelirse denver maci 5 te başlıyor o macta çok sayi çıkar 1 ve 2 periyoda gireriz olursa bitiririz ins dostKanka sabah 8 e kadar sürdür en sona ben kalayım benim mesai 8 de bitiyor
Senin 400 turk liran hazır yeterki başarılı olalım 2 adim gelirse denver maci 5 te başlıyor o macta çok sayi çıkar 1 ve 2 periyoda gireriz olursa bitiririz ins dostKanka sabah 8 e kadar sürdür en sona ben kalayım benim mesai 8 de bitiyor
Puhahaha yazdım klavye küfür yazmış MKYaw nba rolleri maclar gec başladığı için mecbur roller uzun sürüyor ee sonuna kadar da kimse takip edemez normaldir
@Mülayim6060 bu arkadaşın alt oynayipta kurutmadigi maç yok inşallah bunun oynadığı maçlarla çakismayizNba alt almak yürek ister dost
Normaldir klavyede seni çözmüş mk puaahPuhahaha yazdım klavye küfür yazmış MK![]()
Tam da adamini etiket ettin suan aramiz bozuk maalesef puaha@Mülayim6060 bu arkadaşın alt oynayipta kurutmadigi maç yok inşallah bunun oynadığı maçlarla çakismayiz
Erhanım 😁Normaldir klavyede seni çözmüş mk puaah
Ben gidiyorum 2 adim sende haberin olsun pauahErhanım 😁
Kafana yatanı oyna salla ya Sacramento golden maçı da güzel maç olurSenin 400 turk liran hazır yeterki başarılı olalım 2 adim gelirse denver maci 5 te başlıyor o macta çok sayi çıkar 1 ve 2 periyoda gireriz olursa bitiririz ins dost
tabi ki hemen alalım 😁😁Ben gidiyorum 2 adim sende haberin olsun pauah
Kral işin şakası bir tarafa 4-5 defa bununla oynadığımız maçlar cakisti hep paket olduk sistem sanki adama calişiyor .Tam da adamini etiket ettin suan aramiz bozuk maalesef puaha
DuzeltelimTam da adamini etiket ettin suan aramiz bozuk maalesef puaha
Yaw bana golden deme dun 230 sayi ust dedim 4 dakika kalmış ti macin bitmesine 220 sayi çıkmıştı geldi diye bakmadım bile mac bitti 225 sayi çıktı şok oldumKafana yatanı oyna salla ya Sacramento golden maçı da güzel maç olur
Düzelir düzelir zamanlan dostDuzeltelim
Aynen oyle dosttDüzelir düzelir zamanlan dost
Kolpa hoşgeldin kral nasilsinDuzeltelim
Hakkat mi lan vay aqYaw bana golden deme dun 230 sayi ust dedim 4 dakika kalmış ti macin bitmesine 220 sayi çıkmıştı geldi diye bakmadım bile mac bitti 225 sayi çıktı şok oldum