Nba de son per ust olacağını bilsem bile griemme%90 maç yakın diye üst girilecek alta çekecekler
Nba de son per ust olacağını bilsem bile griemme%90 maç yakın diye üst girilecek alta çekecekler
Erho kasamiz kaçNba de son per ust olacağını bilsem bile griemme
Bank transfer olan hızlı ödüyo
Daha birsey alamadık 4 kuruş mu neErho kasamiz kaç
Ne bileyim ben ömrümde havale kullanmam bu da emanet olduğu için ilk ve son acele ediyor maçlara diye verdimBank transfer olan hızlı ödüyo
4 kuruşa osuruk gelmiyor erho kafamı yapıyorsun puhahahaDaha birsey alamadık 4 kuruş mu ne
Başka ödemiyo bunlar. Bekle 5dk daha işleme almazsa iptal et. Ödemede sıkıntı çıkarmadı bana hiç max 17dk da ödemiş en geç ödediğiniNe bileyim ben ömrümde havale kullanmam bu da emanet olduğu için ilk ve son acele ediyor maçlara diye verdim
Red verdiBaşka ödemiyo bunlar. Bekle 5dk daha işleme almazsa iptal et. Ödemede sıkıntı çıkarmadı bana hiç max 17dk da ödemiş en geç ödediğini
Bank transfer ile çekecenRed verdi
İlk sıradaki yöntemRed verdi
Banka havalesi yaziyor dost ordan ver çekimi 5 dakika da sonuçlanıyor tc felan da yazıyorsun o alanaRed verdi
Hesap numarası şube kodu isteyen yöntem. Oralara 5454 yaz geç. Önemli olan iban tc ve doğum günüRed verdi
Dost paranın kiymeti yok ki artik 3 5 neki artik bi ceket almak istesen onu bile alamıyorsun o paraya artik4 kuruşa osuruk gelmiyor erho kafamı yapıyorsun puhahaha
Ebesinin nikahıymış orasıda bi anne kızlık soyadını sormuyor herşeyi soruyor. Verdim bakalımBanka havalesi yaziyor dost ordan ver çekimi 5 dakika da sonuçlanıyor tc felan da yazıyorsun o alana
hayat çok acımasız ve zorDost paranın kiymeti yok ki artik 3 5 neki artik bi ceket almak istesen onu bile alamıyorsun o paraya artik
Oralarıda doğru yazdım başlarım böyle rezil siteye sinir oldum para gelsin canlıya girip fena sövcemHesap numarası şube kodu isteyen yöntem. Oralara 5454 yaz geç. Önemli olan iban tc ve doğum günü
Tm gelir birazdan nalet site zaten onların da ole kuralı varmisEbesinin nikahıymış orasıda bi anne kızlık soyadını sormuyor herşeyi soruyor. Verdim bakalım