Yaw 31 atari vardi 3 ceyrek en kotu onu alirdim veya üst girerdimBelli olmaz durur şimdi belki o maçı unut puhaha
Yaw 31 atari vardi 3 ceyrek en kotu onu alirdim veya üst girerdimBelli olmaz durur şimdi belki o maçı unut puhaha
Miami de uçtuYaw 31 atari vardi 3 ceyrek en kotu onu alirdim veya üst girerdim
Valla ben şikago mayami 3. Çeyrek üst kombin dedim NBA’de daha hiç yatmışlığım yokturYaw 31 atari vardi 3 ceyrek en kotu onu alirdim veya üst girerdim
Ya cavs yada miamj ye gircektim zaten dost iki maçta çok rahat geliyor suanMiami de uçtu
Puahahaha kural hatası yapmazsak benim joker hazır ajsksldlflfk 🤣🤣🤣Aynen suan 10k dağıtım yapıyorum puaah
Yaw o sitede frbeti aldığım bahsi ana parada kullanamıyorum diye zaten cek dedim snaaValla ben şikago mayami 3. Çeyrek üst kombin dedim NBA’de daha hiç yatmışlığım yoktur
Yine gelecek olan maçı buluruz şimdi sen atacağın siteyi düşündün mü hazır mıYa cavs yada miamj ye gircektim zaten dost iki maçta çok rahat geliyor suan
totemssss 😁Ya cavs yada miamj ye gircektim zaten dost iki maçta çok rahat geliyor suan
50 site hazır bende puahaYine gelecek olan maçı buluruz şimdi sen atacağın siteyi düşündün mü hazır mı
Biliyom da yatmadım sonuçta tutturdum bahsi 0 liraya 0 lira aldım 🥸Yaw o sitede frbeti aldığım bahsi ana parada kullanamıyorum diye zaten cek dedim snaa
Neyin totemi abicim Allah aşkınatotemssss 😁
Yaw git o çekimi hallet artikBiliyom da yatmadım sonuçta tutturdum bahsi 0 liraya 0 lira aldım 🥸
La ben mi ödüyom parayı site ödüyor napayım ödemiyor adamlar ben uyuz olurum böyle işe 1-2 dkda ödemesi lazım sitenin parayıYaw git o çekimi hallet artik
Darlanma dur napsın adam gelir birazdan çekimYaw git o çekimi hallet artik
Beklemede mi yazıyor halaLa ben mi ödüyom parayı site ödüyor napayım ödemiyor adamlar ben uyuz olurum böyle işe 1-2 dkda ödemesi lazım sitenin parayı
Yeni çekim yazıyor ne beklemesiBeklemede mi yazıyor hala
Senin namin var diye biliyordum demek bu sitede işlemiyor puahaLa ben mi ödüyom parayı site ödüyor napayım ödemiyor adamlar ben uyuz olurum böyle işe 1-2 dkda ödemesi lazım sitenin parayı
bilmiyom kızmaNeyin totemi abicim Allah aşkına
Betcolarda işlemez benim namım sevmezler beni can düşmanıyız kanlı bıçaklıyız 🙄Senin namin var diye biliyordum demek bu sitede işlemiyor puaha