- 34,582
- 18,429
- 113
@Passion90 uuuuBuldu çünkü bir gün öncesinde yarın parayı buldum yazmıştı
@Passion90 uuuuBuldu çünkü bir gün öncesinde yarın parayı buldum yazmıştı
Çalışmıyordu sanki öyle biliyorumMaaş yatmıştır abi
O zaman geriye tek bişey kalıyor maxwinÇalışmıyordu sanki öyle biliyorum
Senin şu çektiğin paralar noldu dün 2 tane siteden para çekmedin mi hangi konuya girsem görseller vardı gel bakıyım buraya
sende bittiysen ohooo kıyamet yaklaştı demektirSenin şu çektiğin paralar noldu dün 2 tane siteden para çekmedin mi hangi konuya girsem görseller vardı gel bakıyım buraya
Büyük ihtimalle bana yarın parayı buluyorum dua et bulursam yokum dedi harbiden bulmuş 🤣O zaman geriye tek bişey kalıyor maxwin
Yok be az önce bi siteden deneme ile 1k çektim oda bir yere gidiyor. Aç kaldık yineSenin şu çektiğin paralar noldu dün 2 tane siteden para çekmedin mi hangi konuya girsem görseller vardı gel bakıyım buraya
Yenimi gördün yetim besler gibi kaç aydır Forum besliyor beni 🤣sende bittiysen ohooo kıyamet yaklaştı demektir
Bir günde çektiğin para biryere gitmesinYok be az önce bi siteden deneme ile 1k çektim oda bir yere gidiyor. Aç kaldık yine
la çoğu zaman replay atardın şu kadar vurdum ettim diye lamba söndümü artıkYenimi gördün yetim besler gibi kaç aydır Forum besliyor beni 🤣
Lambamı kaldı kardeşim içimde patladı Allah'tan sigarama sponsor Erhanda o yönden derdim yok 🤣la çoğu zaman replay atardın şu kadar vurdum ettim diye lamba söndümü artık![]()
Tüm ihtimalleri düşünüp analiz ettiğine adım gibi eminim. Yoksa böyle kesin bir yargıya varmazdin sen dost.O zaman geriye tek bişey kalıyor maxwin
ohoo bu alem senide bitirdi demek ki sonumuz hayr olsunLambamı kaldı kardeşim içimde patladı Allah'tan sigarama sponsor Erhanda o yönden derdim yok 🤣
Benden sonra en son @fearjr1992 i bitirdi o benden daha hızlı tükendi.🤣ohoo bu alem senide bitirdi demek ki sonumuz hayr olsun![]()
o da baktı güzel geliyor şekerler 20k 20k basmaya başladı gördü ebesininkiniBenden sonra en son @fearjr1992 i bitirdi o benden daha hızlı tükendi.🤣
Napalim garibanlik haydi uyudum benBir günde çektiğin para biryere gitmesin
Neyse dur şimdi ben bitmedim 1 tane 17 promax aldım bir tane 16 promax aldım bir tanede 11 aldım birikim yaptım demeye başlar gece gece hikaye dinleyecek durumum yok 🤣o da baktı güzel geliyor şekerler 20k 20k basmaya başladı gördü ebesininkini![]()
Cengizhan nasilsinKaldı 10 dk bakalım nolcak
emin ol satmaya başlamıştırNeyse dur şimdi ben bitmedim 1 tane 17 promax aldım bir tane 16 promax aldım bir tanede 11 aldım birikim yaptım demeye başlar gece gece hikaye dinleyecek durumum yok 🤣