- 21,830
- 17,866
- 113
Kiz, Erhana tipim değilsin diye trip atıyordur simdi. Erhanda gururuna yediremeyip, paradan vazgeçmiştir.Onaylayan kız beğendi demekki seni
Kiz, Erhana tipim değilsin diye trip atıyordur simdi. Erhanda gururuna yediremeyip, paradan vazgeçmiştir.Onaylayan kız beğendi demekki seni
Sence tahir cleveland 50 fark atar oynamış mıdırCanin sag olsun kardesim ayipsin
Eğer 5 sayfa kendinden ve özgeçmişinden bahsetmemişse bende hiç birşey bilmiyorum kadını esir almıştır 😆Kiz, Erhana tipim değilsin diye trip atıyordur simdi. Erhanda gururuna yediremeyip, paradan vazgeçmiştir.
Abi davet listesindeysen aramasada ekliyo ben arkadasa aldim meselaDaha önce neden demiyorsun be yerler mi sence deneme bonusu kullanmıştım
Kuyumcu dan bi foto atsa aslında iş biter de nerede Erhan da o kafaKiz, Erhana tipim değilsin diye trip atıyordur simdi. Erhanda gururuna yediremeyip, paradan vazgeçmiştir.
Bu yoklayim tamam gardaşımAbi davet listesindeysen aramasada ekliyo ben arkadasa aldim mesela
Dur bakalim benim amazon prime hesabima girmisse izliyodur ordan anlariz dkdkdkSence tahir cleveland 50 fark atar oynamış mıdır
HshshshsjwjwsjjshewuıwjdjwjsjswDur bakalim benim amazon prime hesabima girmisse izliyodur ordan anlariz dkdkdk
Abi allah carpsin oynamiyorum param olsa buraya girmem ben telefonu ucus moduna alirim kimseye selam vermemBurada herkes kupon yapmıştır alttan takip edip burada vakit geçiriyordur ben garibimde , sohbet dönüyor zannediyorum bu kadar salak değildim bu kumar beni mal etti 😀
Sende ben gibi malsın demekki kardeşim o yüzden sevdim seni 😂Abi allah carpsin oynamiyorum param olsa buraya girmem ben telefonu ucus moduna alirim kimseye selam vermem
Yok valla bugun için oynamadım benBurada herkes kupon yapmıştır alttan takip edip burada vakit geçiriyordur ben garibimde , sohbet dönüyor zannediyorum bu kadar salak değildim bu kumar beni mal etti 😀
Allah kadına kolaylık versin.Eğer 5 sayfa kendinden ve özgeçmişinden bahsetmemişse bende hiç birşey bilmiyorum kadını esir almıştır 😆
Gerçi valla demim şimdi çarpılırız bir iki kod mod aldıkYok valla bugun için oynamadım ben
Yokmu arttıranYok valla bugun için oynamadım ben
@tahir1603Abi allah carpsin oynamiyorum param olsa buraya girmem ben telefonu ucus moduna alirim kimseye selam vermem
Dsdsdsd😆😆Gerçi valla demim şimdi çarpılırız bir iki kod mod aldık
Levabet aldin miGerçi valla demim şimdi çarpılırız bir iki kod mod aldık
Taksit taksit söyleme be adam orda ne var 😂Levabet aldin mi