- 7,136
- 7,375
- 113
Ben yazıyorum bişeylee ama en günceli acıma yetimeYoksa o daha yeni yazdığın şey aklıma gelen seymi puahah
Ben yazıyorum bişeylee ama en günceli acıma yetimeYoksa o daha yeni yazdığın şey aklıma gelen seymi puahah
Kanka sende tokatlanmazsan rahat uyumuyormusun puaahhsBen yazıyorum bişeylee ama en günceli acıma yetime
Tokatlanmanın çeşitleri vardır kardeşimKanka sende tokatlanmazsan rahat uyumuyormusun puaahhs
Bol tokatlanmalar sana kardeşim ama kimseyle yapma ne güvenilir adamlar kaçar sonra peşinden koşarsın kendi paranın dilencisi olursun bir gün birbirimizi tokatliyakta anliyak güzel bir duygumu diye puahahTokatlanmanın çeşitleri vardır kardeşim
Birine araba çarpar biri motordan düşer başkası ekmek alcam der diğeri kendiai yazmaz karısına mesaj attırır türlü türlü yalan gördük elhamdülillahBol tokatlanmalar sana kardeşim ama kimseyle yapma ne güvenilir adamlar kaçar sonra peşinden koşarsın kendi paranın dilencisi olursun bir gün birbirimizi tokatliyakta anliyak güzel bir duygumu diye puahah
Bak ben en ilginç ne gördüm biliyormusun adam para atacağı gün annesine araba çarpıp yoğun bakıma girmişti 3 gün sonra da gelip formda kahkaha attı annesi öyle olan adam öyle yaparmiBirine araba çarpar biri motordan düşer başkası ekmek alcam der diğeri kendiai yazmaz karısına mesaj attırır türlü türlü yalan gördük elhamdülillah
Annesi pis çocukmuş demekkiBak ben en ilginç ne gördüm biliyormusun adam para atacağı gün annesine araba çarpıp yoğun bakıma girmişti 3 gün sonra da gelip formda kahkaha attı annesi öyle olan adam öyle yaparmi
Ayıptır sorması ne kadar vuruldunAnnesi pis çocukmuş demekki
Paranın peşine düşmeden roll takip etmiş adamlar dünya gözüyle bunu da gördükVadeli mevduata atıp faiz yiyor melun zindiklar.
Konu ölü gibi ne tantanasi, canlandırmaya çalışıyorum şok veriyorum.Ne bu tantana kardesım
Kadının yaşı erkeğin dolandırılma miktarın sorulmazAyıptır sorması ne kadar vuruldun
PenaltııııııııııKonu ölü gibi ne tantanasi, canlandırmaya çalışıyorum şok veriyorum.
Eyw literatüre yeni kelime kazandirdin puahahKadının yaşı erkeğin dolandırılma miktarın sorulmaz
Seninki ödedi miEyw literatüre yeni kelime kazandirdin puahah