- 21,875
- 18,042
- 113
İnşallah kaçırmazPenaltıııııııııı
İnşallah kaçırmazPenaltıııııııııı
Yok çizik attım ustuneSeninki ödedi mi
İptal pozisyon dışarıdaymısİnşallah kaçırmaz
Bu saatte varsa tekelden bi bira çöz soğuk su kesmezYok çizik attım ustune
Dolapta viski duruyor da gerek yok dertlenecek bir şey degilBu saatte varsa tekelden bi bira çöz soğuk su kesmez
Sen nasıl öğrencisin amkDolapta viski duruyor da gerek yok dertlenecek bir şey degil
Kaç çizik attınYok çizik attım ustune
Evde kaldık bizim ev tekel bayi gibidir kaçak her bok var puahah birde bana işkur çıktı ordan ayda 15 k geliyor bursda var yetiyor banaSen nasıl öğrencisin amk
Valla abi 7 gün bekledim 7 çizik olduKaç çizik attın
Onları satıp tekrar dolandırılma işiEvde kaldık bizim ev tekel bayi gibidir kaçak her bok var puahah birde bana işkur çıktı ordan ayda 15 k geliyor burada var yetiyor bana
Ooo kafan fenadır senin suanValla abi 7 gün bekledim 7 çizik oldu
Ben almim bir tane abiye soruyom iş yapacagim adamları artık sen formda tek dolandırılan olarak tahta oturdun puahhaOnları satıp tekrar dolandırılma işi
Ayn abiOoo kafan fenadır senin suan
Seni ne zaman dolandırıcamOoo kafan fenadır senin suan
Buda bir başarıdır kardeşim tebrikler puhahO kadar bioya yazı yazdık hala dolandırılmaya devam ediyorum
@qguzh4nn0 bumu abiBen almim bir tane abiye soruyom iş yapacagim adamları artık sen formda tek dolandırılan olarak tahta oturdun puahha
Hem Arif Efendi müridi ol, hem de dolapta viski sakla. Çok büyük günaha girdin. İki deve kessen bile tövben kabul olmaz.Dolapta viski duruyor da gerek yok dertlenecek bir şey degil
Adamla benim aramı niye pic edin Tommy ben dolandirilmazsin sen dolandirildin pauhah@qguzh4nn0 bumu abi