- 7,136
- 7,375
- 113
Haramı daha büyük harama çevirmişEvet bizim burdaki komşunun çocuğu öyle biz her kumarda elimize geçtiğinde veririz adama haramı helal yapariz
Haramı daha büyük harama çevirmişEvet bizim burdaki komşunun çocuğu öyle biz her kumarda elimize geçtiğinde veririz adama haramı helal yapariz
Nba saatimiz geldi haydeeEv favori ikinci yari atarsa 1 adim daha atar bitirriz nba de var zaten
Yok kral haramı helal ediyoz sende öyle yapmanı tavsiye ederim dolandirilmam yerine puahhab bari biraz hayır isleHaramı daha büyük harama çevirmiş
3 4 saat yatarız yeter bize ölünce zaten uyucazHani erken yatacaktin abi puahahaha
1 kereee 200k vurduk aynı gün 400k çektik doğum günümde ondan sonra toparlanamadık 9 ay olduO replaylar 1 asırda bir denk geliyor dost yaşarsak görürüz.
Aslında iyi bir fikir verdin bana dost yeni profil resmim için tşk ederim 😂 hemen hallediyorumHayyam deme böyle şeyler, cemaat yanlış anlayacak.
Allah korusun daha genceciksin puaha3 4 saat yatarız yeter bize ölünce zaten uyucaz
Cavs ust geliyorum konuna simdiNba saatimiz geldi haydee
Bu millet doğum gününde herkes para kaldırmış benimkide 10 Haziran bakalım ne yapacam ben1 kereee 200k vurduk aynı gün 400k çektik doğum günümde ondan sonra toparlanamadık 9 ay oldu
Neyse kupon won ciddi dolandırıcılar ulaşsınYok kral haramı helal ediyoz sende öyle yapmanı tavsiye ederim dolandirilmam yerine puahhab bari biraz hayır isle
Eşref gizli gizli burda takıl kimse görmesinNba saatimiz geldi haydee
Ulaşın dolandırici arkadaşlar puahaNeyse kupon won ciddi dolandırıcılar ulaşsın
Herkese 2 şer k en sevdiğin dostuna 1k yazıklar olsunBi Replay e 50 lik olduk aq yine memnun edemedik kimseyi bir daha hayatta tövbee
Cleveland yener mi reisNba saatimiz geldi haydee
1ç üst giriyorumCavs ust geliyorum konuna simdi
İnşallah bu toparlanman 9 yıl sürmez diye dua edeyim sana. Lanetin etkisi bazen uzunca sürüyor.1 kereee 200k vurduk aynı gün 400k çektik doğum günümde ondan sonra toparlanamadık 9 ay oldu
Sen bana 500 teklif etmiştin aq yine ben öndeyim nandjwajHerkese 2 şer k en sevdiğin dostuna 1k yazıklar olsun
Valla 2 mac var bugün ust olması muhtemel dost 1 cavs maci 2 denver1ç üst giriyorum
Valla doğum günü dalgasına ekledikleri paraları geri yatırdim ordan yürütmüştüm denk gelmiştir herhaldeBu millet doğum gününde herkes para kaldırmış benimkide 10 Haziran bakalım ne yapacam ben
Donovan yok galibaCleveland yener mi reis