- 12,552
- 4,837
- 113
bellı olmza 1000 oran kım kıme veriyor sans denemek lazmFener nereye alıyor dost
bellı olmza 1000 oran kım kıme veriyor sans denemek lazmFener nereye alıyor dost
Umit iste ajshsah 1 tlFener nereye alıyor dost
Hic sevinme valla 50k olsa cop olmustu hala gol gelmedi puahaInsallah sevinirim![]()
Herkes kazansın tabibellı olmza 1000 oran kım kıme veriyor sans denemek lazm
Üzülme 20 tl gce atarımHic sevinme valla 50k olsa cop olmustu hala gol gelmedi puaha
25 tl dost 20 değil puahaÜzülme 20 tl gce atarım
Sözümde durcam![]()
İrlanda ligi atar ya son salisedeHic sevinme valla 50k olsa cop olmustu hala gol gelmedi puaha
6 da kesinti etti 31 tl ,sve seve atarim25 tl dost 20 değil puaha
Lose olduk 1 adim da patladık 50 adim degil 1 adim olmadi puaha6 da kesinti etti 31 tl ,sve seve atarim![]()
Oh be sevindimLose olduk 1 adim da patladık 50 adim degil 1 adim olmadi puaha
Artik senin 25 tl ile 50 adim kesin yaparim puahahOh be sevindim25 tl birsry değil
![]()
Hey maşallah adıma bak senFakirliğin gözü kör olsun
Bol sans
Bu sefer 30₺ ile 50 adım@Daimon konu açık kalsın devam edecem ben ilerleyen saatlerde dost
Puhaha 1 adımda lose olduk kanka 1 adimi geçsem kapatırdım konuyu puahAklıma Aziz Yıldırım profilli bı eleman vardı forumda banlandi ismini unuttum o geldi çekiliş açar 1 kişi 25 lira dağıtırdi
Aynen devam edicezzz@Daimon konu açık kalsın devam edecem ben ilerleyen saatlerde dost
Admin konuyu kapatmaya utandı zaten@Daimon konu açık kalsın devam edecem ben ilerleyen saatlerde dost