- 30,901
- 16,961
- 113
Akit geldin
Dost ben 200 lirayı 8k yaptim rollingde beni onlarlan mukayese etme bence puahaAdam bu işi biliyor @Golcümetin @Beşiktaş siz yatın
Bende 8k yaptım artislik yapmaDost ben 200 lirayı 8k yaptim rollingde beni onlarlan mukayese etme bence puaha
Bol şans canimSponsor @aminisego eyw dost
Bolsansn
Eyw dost hosgeldin gözükmuyorsun kaç gundurBol şans canim
5k yap hedefi 2 ne olumSaglam bi analiz yapip son adımı alayım
Ole hedef yükseltip sonda patlıyoruz kanka hedefi artik küçük tutacam kac gündür rezil durumdayım zaten5k yap hedefi 2 ne olum
Biraz yoğun geçti dost, geldik dost meclisine yine 😂Eyw dost hosgeldin gözükmuyorsun kaç gundur
Biraz yoğun geçti dost, geldik dost meclisine yine 😂
Sen bilirsin aşkım ama 2k azOle hedef yükseltip sonda patlıyoruz kanka hedefi artik küçük tutacam kac gündür rezil durumdayım zaten
Tebrikler @Erhan2121Adam bu işi biliyor @Golcümetin @Beşiktaş siz yatın
2 adım yeterli parayı çek 2 kişiye rolling bakiyesi at kendin takılSaglam bi analiz yapip son adımı alayım
Tam da bu sebepten seni eledik canım kardeşim puhahahaSen bilirsin aşkım ama 2k az
Canın sağolsun reisTam da bu sebepten seni eledik canım kardeşim puhahaha
Böyle oyna kazanSaat 7 olsun yeni maclar başlıcak onlara alirim son adımı suan maclar rezalet
Hosgeldin kanka keske bizimde oyalanacak isimiz gücümüz olsaydı 7 24 aktifiz burda puahhaBiraz yoğun geçti dost, geldik dost meclisine yine 😂
Kanka bazen sabırlı olmak lazım sürekli acele edip kaybediyoruz zaten biraz sabırlı olsak belki 2 kuruş kazanirizBöyle oyna kazan