- 9,330
- 13,435
- 113
Utanmıyor da bizim gibi yüksek yüzdeli rolling yapan adamları kötülemeyeKendi beceriksizliğine kılıf arıyor diye yorumladım
Utanmıyor da bizim gibi yüksek yüzdeli rolling yapan adamları kötülemeyeKendi beceriksizliğine kılıf arıyor diye yorumladım
Fakir seniYok la fakir sitesi gameofbet puaha
Erhan gaflete düşmüş bir zındıktırUtanmıyor da bizim gibi yüksek yüzdeli rolling yapan adamları kötülemeye
Geri dönüşüm çöpüne atmış dost. Doğayı seven bir dostumuz.İmkansız Ağa çöpe gitmiş
Ne demiş şair dost?Geri dönüşüm çöpüne atmış dost. Doğayı seven bir dostumuz.
Yazık git loseve bağışla şu rol paralarını bı işe yarasin bu ne rezillikBetcolara giriş olmuyor puaha baska siteye atıyorum zaten benim oyuncağım mac 2.30 da nba macj
Merak etmeyin bugün hepinizin dertlerine son vercem ben de bu iş puahahKendi beceriksizliğine kılıf arıyor diye yorumladım
İçtim şarabı, sevdim arabı.Ne demiş şair dost?
Teklif ettim parayi az buldular maalesefYazık git loseve bağışla şu rol paralarını bı işe yarasin bu ne rezillik
Sonra batınca gelip bize haber verdin puahahBugün zarda 250 TL ile 13k çıktım sonra başka yere atıp kaybettim, kayıp Bonusu ile zarda 14 yaptım sonra bu para benim neyime diyip batırdım
Yazıklar olsun, okurken yerin dibine girdim. Paragrafın ikinci bölümünde çıktım biraz. En son cümlede yerin 7 kat dibine daha girdimBugün zarda 250 TL ile 13k çıktım sonra başka yere atıp kaybettim, kayıp Bonusu ile zarda 14 yaptım sonra bu para benim neyime diyip batırdım
Maksat zarlar dönsün Gaddar Kerimim, koy parasına gitsin.Bugün zarda 250 TL ile 13k çıktım sonra başka yere atıp kaybettim, kayıp Bonusu ile zarda 14 yaptım sonra bu para benim neyime diyip batırdım
NBA kuponum nasıl tek uclukten yatmış ya onun gerginliği vardı üstümde gün boyuSonra batınca gelip bize haber verdin puahah
Puahah alem adamsınMaksat zarlar dönsün Gaddar Kerimim, koy parasına gitsin.
La saat 8.30 a kadar austin üçlük atsin diye cebelestik ilk yari hiç atmadi deneme bile yapmadı sürekli boyalı alana giriyordu o kupon gelmemesi büyük sansizlikNBA kuponum nasıl tek uclukten yatmış ya onun gerginliği vardı üstümde gün boyu
Sen cebelleşirken Reşat para içinde yuzuyomus olmLa saat 8.30 a kadar austin üçlük atsin diye cebelestik ilk yari hiç atmadi deneme bile yapmadı sürekli boyalı alana giriyordu o kupon gelmemesi büyük sansizlik
Dost bildik kuru sıkı çıktı dost @Fterim1905 gibi gidip aldığım maci seyredeyim enisi dönüşüm won olarak olacakSen cebelleşirken Reşat para içinde yuzuyomus olm
Bu gözler bunları da mi gor3cektiMesele kızıp beraberliğe 400 sallamistim şöyle, gerçi beraberkige 8k sakladığım günler geldi akilima utandım şimdiEkli dosyayı görüntüle 870034