- 57,725
- 19,252
- 113
Woon mk
Naruto naruto 😂Dur şogun bedofu çağıralım tercüme etsin yazdıklarını.
Çıldıracam biz niye ekmek kemiriyoruz o zaman
Dost sen nerelerdesin en son Arabistan a gittin, geldin göremedik seni insan gelirken bi gül suyu neyim getirirdiBol şanslar güzel kardeşim hangi maç sorması ayıp
Çok özledim senin rollingleri keşke bir rol açsan...Çıldıracam biz niye ekmek kemiriyoruz o zaman
Uyku tutmadı dimi dost 😂NBA cıldırdı bu gece acayip sayı çıkıyor maçlarda almışken tadında Bırakın geri vermeyin
Bazende kazandığın yerden yürümek gerekir 🤞NBA cıldırdı bu gece acayip sayı çıkıyor maçlarda almışken tadında Bırakın geri vermeyin
Okc maçına niye girmedin birlikte batardıkOran 1.60 di aldim oran 1.49 olmus skaa gibi
2
Puahahahah 😂😂😂 olsun gelsinde oran farketmezOran 1.60 di aldim oran 1.49 olmus skaa gibi
2
Şu kuponu insan buraya atmaya utanırOran 1.60 di aldim oran 1.49 olmus skaa gibi
2
Ben bu kez kazanmak istiyorum dost puahOkc maçına niye girmedin birlikte batardık
Utandım da attim dost puahaŞu kuponu insan buraya atmaya utanır
Senin gibi 10 oran bulamiyoruz dost mazur gor puahPuahahahah 😂😂😂 olsun gelsinde oran farketmez
Arabistan’a insanlık dersi vermeye gittik de fayda etmedi maalesef dostDost sen nerelerdesin en son Arabistan a gittin, geldin göremedik seni insan gelirken bi gül suyu neyim getirirdi
4 sayyyŞu kuponu insan buraya atmaya utanır
Ama daha garanti olsun istedim 1 per gibi sayi cikmaz ama oran biraz daha fazlaydı neyse gelsin de önemi yok dostŞu kuponu insan buraya atmaya utanır