- 57,607
- 19,234
- 113
Anca 20 tl basinca 2 dk bos gecersin kahpe seni
Ekli dosyalar
-
77.7 KB Görüntüleme: 11
Sacramento ilk per oklahomayı kucaklar gibi dostSenin gibi 10 oran bulamiyoruz dost mazur gor puah
Bol şanslar 1.49 oran tezgahtaki 99.9 fiyat etiketi gibi var bi bit yeniğiOran 1.60 di aldim oran 1.49 olmus skaa gibi
2
Ama olsunduAma daha garanti olsun istedim 1 per gibi sayi cikmaz ama oran biraz daha fazlaydı neyse gelsin de önemi yok dost
14 sayyy9 sayyy @vurucu999
Piabellanın bonusla bu per 59 çıkmaz dedik ilk 2 dakkada yattıkOran 1.60 di aldim oran 1.49 olmus skaa gibi
2
Sürekli sayınca tadı kaçıyor konunun ara ara skor iletelim senle 😂😂14 sayyy
Gelirse dağıtım var mı dost takipteyimAnca 20 tl basinca 2 dk bos gecersin kahpe seni
Zaten doğrusu bu dost işte bıktım artık rollinglerin herkesin sayı yağmuruna dondurmesinden, robot değiliz, beraber sinerji verelim yorum yapalım tamam da her sayının yazılmasına gerek yokSürekli sayınca tadı kaçıyor konunun ara ara skor iletelim senle 😂😂
Onun çekimi de sıkıntı kriptoyla falan çekse bariGelirse dağıtım var mı dost takipteyim
Bunu yaparkenki motivasyonun neydiAnca 20 tl basinca 2 dk bos gecersin kahpe seni
99 tl olur ama 100 olmadan gidecek malesefGelirse dağıtım var mı dost takipteyim
Sicma motivasyonuBunu yaparkenki motivasyonun neydi
Ben de bu Piabellanin bonusu bastım 3 orandan counter a teröristler kazandı, yattım mahvettiler beni.Piabellanın bonusla bu per 59 çıkmaz dedik ilk 2 dakkada yattık
Sanırım bu adımda kazanacak 😵💫Bunu yaparkenki motivasyonun neydi
Zahmet olmuş dost 1.49 oynamış bu rol bitmez böyle @bedof34Sanırım bu adımda kazanacak 😵💫