- 17,333
- 10,136
- 113
3-4 güne bitiririz reis 🙄Sorması ayıp kaç adım kaldı dost
3-4 güne bitiririz reis 🙄Sorması ayıp kaç adım kaldı dost
O zaman ben ilk adımda iyi ki yatmışım. Zaten sonucta yine yatacakmisim. Zamandan tasarruf etmiş oldumİlk adım tuttu 2540 verdi onu 3e bölüp 3 kupon yaptım hepsi yattı
Valla bu mac duracak gibi gelmiyor bana çünkü macta savunma namına hiçbirsey yok üstelik dep istese de savunamaz bence 3 per de ayni maca gireyimWashington mereti de hızlı. Kazandığımız yerden devam mı 🥸
Sen washingtona bakmıyon herhalde bundan daha hızlı 😂😂Valla bu mac duracak gibi gelmiyor bana çünkü macta savunma namına hiçbirsey yok üstelik dep istese de savunamaz bence 3 per de ayni maca gireyim
Sormasi ayip hocam bu maçtan devam edeyim diyorum 3 per ve 4 per de ust gireyim olursa rol biter zatenSorması ayıp kaç adım kaldı dost
Güvenimiz tam sana dostSormasi ayip hocam bu maçtan devam edeyim diyorum 3 per ve 4 per de ust gireyim olursa rol biter zaten
Dost o mac bi anda duradabilir phi nalet takim sagi solu belli olmaz ama bu mac garanti gibiSen washingtona bakmıyon herhalde bundan daha hızlı 😂😂
Ben anlamam enbieyden aşırı atıyorlar bi bak diye dedim son kararı sen ver. 🥸🙄Dost o mac bi anda duradabilir phi nalet takim sagi solu belli olmaz ama bu mac garanti gibi
Sen ne diyorsun dost 3 perde ayni maçtan devam miBu hızla giderse 5 adım
Wonnnnnn kıl payıSen ne diyorsun dost 3 perde ayni maçtan devam mi
Adımları 1.49 luk santim santim atıyor biraz büyük atsa yolu yarilayacakBu hızla giderse 5 adım
Nasil kil payı la daha 2 dakika var 60 olmus bile puahaWonnnnnn kıl payı
Canın ne isterse kankam bahsine karışmamSen ne diyorsun dost 3 perde ayni maçtan devam mi
Enerji olsun bu kadar rahat kazandığı belli olmasın diye 😂Nasil kil payı la daha 2 dakika var 60 olmus bile puaha
Diriliş Osman’dan mı arakladın sözü reis 🥸Kurt dağdan inince köydeki küs itler kardeş olurmuş.. lafa bak beyaz ne biçim
10 dakika kadar şahsi işim var Erhana sahip çık lütfenBu akıllı klavyenin elinde kalmışım. Sürekli kavga ediyoruz.Çok önyargili ne yazmaya çalışsam kelimeyi bitirmeden tamamlıyor. Derdimi de anlatamıyorum ki