- 17,332
- 10,136
- 113
Ee yani benden iyi kimse bilemez o siteyi. Ne paralarıma çöktüler dalavereyle 🥸Cekim gec geldi macta baslamis baremler suan çok yuksek
Ee yani benden iyi kimse bilemez o siteyi. Ne paralarıma çöktüler dalavereyle 🥸Cekim gec geldi macta baslamis baremler suan çok yuksek
Ömür geçip gidiyor dost. Su dünyada baki kalan nedir ki yok var olur, var gelir geçer.Yaşlandık Arif efendi yaşlandık artık biz de. 28 oldu bu vurucu da eskisi gibi vuramiyor, gençlik heyecanı bitti
Puahahahah 😂😂 sana mayamiden devam et dedikkkkk 🥸Hadi wonlayacak maçı bul baştan beri burdayım
Yokluk varlık dedin ilgimi çekti dost. Bu kardeşin felsefeci, varlık sanrilari çekmeye devam ediyor. Yalnız yokluk olmasaydi varlığın bir önemi kalmazdı. Varlık, yokluktan çıkmıştır, bir olmuşturÖmür geçip gidiyor dost. Su dünyada baki kalan nedir ki yok var olur, var gelir geçer.
Bol şannsssUstten vazgeçtim
EyvahUstten vazgeçtim
Okumadım ama haklısın bence 🙄Yokluk varlık dedin ilgimi çekti dost. Bu kardeşin felsefeci, varlık sanrilari çekmeye devam ediyor. Yalnız yokluk olmasaydi varlığın bir önemi kalmazdı. Varlık, yokluktan çıkmıştır, bir olmuştur
Daha birsey kazanmadikKasa kaç ku
He gelir bu gibi sankiDaha birsey kazanmadik
Alt kank altSon 21 bass çarlot basss
Alt yazdı laaSon 21 bass çarlot basss
Adam alt almış ahahhaSon 21 bass çarlot basss
Biliyom la ters totem. 3. Adımda patlıyoruz ya evren üst oynadık sansınAlt kank alt