- 21,880
- 18,048
- 113
Sahnede ya da kuliste menajeri ile görüş dost@Marley burdamisin dost
Sahnede ya da kuliste menajeri ile görüş dost@Marley burdamisin dost
Canım isterse kazanırım dost yeterki slot oynamiyimO bu değilde sen nasıl kazandın 🙄
Bir yanım burada bir yanım tümbette erhan bonusumu yüklemiyorlar 🤣🤣@Marley burdamisin dost
Roll şartlı mı
Sakallı sen git yağmur yağdır olmuyor böyleSahnede ya da kuliste menajeri ile görüş dost
Yok kafanıza göre takılın dostRoll şartlı mı
bu bonusun çevrimi var dost çevirirsem eğer yarın dm de görüşürüz. Uykum felaketBir yanım burada bir yanım tümbette erhan bonusumu yüklemiyorlar 🤣🤣
Emeğine sağlık dost2 kisi üstüne marley vurucu ahmet toplam 5 kisiye odul elimizden suanlik bu kadar geliyor fazlası olsa fazlasını yapardık bakala bile sigara borcum var suan puaha
Bol şans kardo çevir bugün erhan bakıyor bana 🤣🤣bu bonusun çevrimi var dost çevirirsem eğer yarın dm de görüşürüz. Uykum felaket
Bakkal en önemlisi cuma namazından sonra ilk iş o olsun2 kisi üstüne marley vurucu ahmet toplam 5 kisiye odul elimizden suanlik bu kadar geliyor fazlası olsa fazlasını yapardık bakala bile sigara borcum var suan puaha
Iban at sende dostEmeğine sağlık dost
Kesene bereket maç lazım olursa bana ulaş kazanırsın kesin 🥸2 kisi üstüne marley vurucu ahmet toplam 5 kisiye odul elimizden suanlik bu kadar geliyor fazlası olsa fazlasını yapardık bakala bile sigara borcum var suan puaha
Dost hedef 2-3 yazmışsın 5 adıma geldin yarın başkana ihbar edeyim 3 günlük ban cezası versin sanaYok kafanıza göre takılın dost
Iban at dostBol şans kardo çevir bugün erhan bakıyor bana 🤣🤣
Gözlerim kanıyor uykusuzluktan bugün izin olmasa varya neyse cümleten iyi sabahlar uyuyalım uyanalım güzeliklereBol şans kardo çevir bugün erhan bakıyor bana 🤣🤣
4 adim yaptık dostDost hedef 2-3 yazmışsın 5 adıma geldin yarın başkana ihbar edeyim 3 günlük ban cezası versin sana
O kadar çok oldu ki sayamadım4 adim yaptık dost
1 adim 1.49 orandi zaten onuda saymiyalim lutfen 3 adim attik iste üstten alta gectik ne yaptık bende anlamadım puahaO kadar çok oldu ki sayamadım
2. Adım 1.49du kendi rollünü takip etmiyor adam 😂1 adim 1.49 orandi zaten onuda saymiyalim lutfen 3 adim attik iste üstten alta gectik ne yaptık bende anlamadım puaha