- 49,338
- 54,143
- 113
@Golcümetin eyw dost
Keyfim yok metin odul atmis rol ac diye 2 adim hemen deneyip bitirelim rolu bolsans
Keyfim yok metin odul atmis rol ac diye 2 adim hemen deneyip bitirelim rolu bolsans
Heh aranan kan geldi. Bol şanslar dostum.@Golcümetin eyw dost
Insalah kazanırsın bol şans
bol şans
Baksnaa dost millet parayi bulmuş puaha boşa açtık roluHeh aranan kan geldi. Bol şanslar dostum.
@Malatyali44 duaların yine kabul oldu hoca, köyümüz rollingsiz kalmadi. Yalnız Erhan dostumuz rakıyı susuz gider bilesin
Yine üstten gitmiş dosrumuz hadi bakalım
Bol şanslar dostt@Golcümetin eyw dost
Millet açlıktan uyudu ve kardeşim 😂Baksnaa dost millet parayi bulmuş puaha boşa açtık rolu
Isimiz bu dost ust puahahYine üstten gitmiş dosrumuz hadi bakalım
Harbimi pauhahMillet açlıktan uyudu ve kardeşim 😂
Bol şans
Sen bu forumun ne zaman doydugunu gördün 😂Harbimi pauhah
Hic bir zaman dost ben bari gidip okc macina bakayım cekiis konusunda okc sayıya girdik mempis okc nin içinden geciyor suan pauhaSen bu forumun ne zaman doydugunu gördün 😂
Erhan Dostumuz bize konuda 50 küfe rakı taşıtmadan zırnık koklatmaz dost. Belim ağrıyor yoksa takip ederdim.Heh aranan kan geldi. Bol şanslar dostum.
@Malatyali44 duaların yine kabul oldu hoca, köyümüz rollingsiz kalmadi. Yalnız Erhan dostumuz rakıyı susuz gider bilesin
Sen uyumadan bitecek bu sefer roll sanırımSen bu forumun ne zaman doydugunu gördün 😂