- 21,781
- 17,802
- 113
Öyleyse geçmiş olsun dostAnaliz kuponudur gelmeme sansi çok azdır puaha
Öyleyse geçmiş olsun dostAnaliz kuponudur gelmeme sansi çok azdır puaha
Bu analiz diyenlerin daha bir tane kuponunun tuttuğunu görmedim ne analizmiş anasını 🤣Analiz kuponudur gelmeme sansi çok azdır puaha
Valla sorma dost bitiklerdeyizBizden olmaz dost
Gelmezse de can sağlığı olsun dost 100 Türk lirası basmistik puahaÖyleyse geçmiş olsun dost
Öyle desene dost boşuna takip etmeyelimGelmezse de can sağlığı olsun dost 100 Türk lirası basmistik puaha
Derin analizBu analiz diyenlerin daha bir tane kuponunun tuttuğunu görmedim ne analizmiş anasını 🤣
Bakalim dost burasi gelirse sana da rol actiririzValla sorma dost bitiklerdeyiz
Geçen demişti ben hiç bir siteye 3 k dan aşağı atmam diye sen bu kupon bedelini minimum 3 bin olarak gör 😆Öyle desene dost boşuna takip etmeyelim
Senin kupon takip ettiğini hiç görmemiştim puahaÖyle desene dost boşuna takip etmeyelim
Külliyen yalanGeçen demişti ben hiç bir siteye 3 k dan aşağı atmam diye sen bu kupon bedelini minimum 3 bin olarak gör 😆
Bu namus yoksunu @Visitor nerde abiGeçen demişti ben hiç bir siteye 3 k dan aşağı atmam diye sen bu kupon bedelini minimum 3 bin olarak gör 😆
Senin haberin yok, enflasyon Erhan dostu da vurdu, artık 50 liralık bile kupon yapıp paylaşıyor.Geçen demişti ben hiç bir siteye 3 k dan aşağı atmam diye sen bu kupon bedelini minimum 3 bin olarak gör 😆
Tüm kazancı dağıtmak için konu açtım dost 3600 geliyor gelirse hepsini hibe edecemSenin haberin yok, enflasyon Erhan dostu da vurdu, artık 50 liralık bile kupon yapıp paylaşıyor.
Daha dün dedi dün betvakti 500₺ attım dedim ben uğraşamam 500-1000 ile dedi enflasyon Erhanı asla etkilemez malum partiyle çalışıyor 🤣Senin haberin yok, enflasyon Erhan dostu da vurdu, artık 50 liralık bile kupon yapıp paylaşıyor.
Ddolandirildim deme sakın deveci, zira bu kadar dolandirilan biriyle muhabbet etmem artık.Bu namus yoksunu @Visitor nerde abi
Biz o gün bir detayı unutmuşuz sonradan farkettim o para gitti dost adam sokakta kaldım yazmış yolun ortasında full çeken wifi ile ekran görüntüsü atmış aptal gibi farketmedikBu namus yoksunu @Visitor nerde abi
Ben yoruldum valla deveciye her gün diyorum kimseye borc verme diye de çok saf yemin ederimDdolandirildim deme sakın deveci, zira bu kadar dolandirilan biriyle muhabbet etmem artık.
Allah'ın belasiBiz o gün bir detayı unutmuşuz sonradan farkettim o para gitti dost adam sokakta kaldım yazmış yolun ortasında full çeken wifi ile ekran görüntüsü atmış aptal gibi farketmedik
Bir kisiye rol ac oldu bitti, dagitimin adetini bozma.Tüm kazancı dağıtmak için konu açtım dost 3600 geliyor gelirse hepsini hibe edecem
Vallahi ekmeğe muhtaç kaldım öğün onun yüzünden himmet abi tras parası atmıştı aw onu atmış eğer 700 oran vurmasayfik maymun gibi geziyorduk Allah'tan vurdujDdolandirildim deme sakın deveci, zira bu kadar dolandirilan biriyle muhabbet etmem artık.