- 16,917
- 15,967
- 113
Tamam kanka sana da yük oluyoruz (yalandan mahçubiyet)Sonuclansin ben halledince yazarım sana
Tamam kanka sana da yük oluyoruz (yalandan mahçubiyet)Sonuclansin ben halledince yazarım sana
Ben herşey normal giderken şakalaşırken kendin noldu hacı? Yazdın bu yaklaşım ne kadar şakaca bi düşün ben makarasına girmişim konuya zaten öyle demişsin emojisiz yazıyon bende sıkıntı var heralde diyorumHasta mısın oğlum şakalaşmıyor muyuz sürekli niye ciddi yapıyon daha dün güldük eğlendik tamam yok bişey.
Ok bye.Ben herşey normal giderken şakalaşırken kendin noldu hacı? Yazdın bu yaklaşım ne kadar şakaca bi düşün ben makarasına girmişim konuya zaten öyle demişsin emojisiz yazıyon bende sıkıntı var heralde diyorum
Bol şanslar erho banada ulaşGelirse kendime ulaşırım bolsanss
Bol şanslar dedik geri alıp Tebrikler diyelim@Shellac geldi burasi size zahmet kilit
Tamam yay. Atayım yaylanOk bye.
Yaylatırım ben genelde kardeşTamam yay. Atayım yaylan
Yay sıkışmasın dikkat aman haYaylatırım ben genelde kardeş
Simdi bana mi sardin la benmi kavga ediyorum@Erhan3131 bida konu açma kardeşim her komunda kavga çıkıyor yeter be
Tmm kızma@Daimon geldi burasi konuyu size zahmet kitleyin
Malesef erhanım kemal bana sardı ben sanaSimdi bana mi sardin la benmi kavga ediyorum
Bana sarmayin valla ben saracak insan değilimMalesef erhanım kemal bana sardı ben sana
Valla dodom fazla uzamasın muhabbet bana anında geliyorlar çünkü değişik bir yapım var benim öptüm bol şansYay sıkışmasın dikkat aman ha
TmBana sarmayin valla ben saracak insan değilim
Kemalim kendin geldin şey yaptın seni severim neyse ilkay güzel gol atmışValla dodom fazla uzamasın muhabbet bana anında geliyorlar çünkü değişik bir yapım var benim öptüm bol şans
Eyvallah kardomKemalim kendin geldin şey yaptın seni severim neyse ilkay güzel gol atmış