- 12,496
- 2,483
- 113
O yanlışlık bi bana denk gelmiyor 😁Bugün ters giden birşey var yanlışlıkla benide yazmış tekrar silmeye üşenmiş herhalde 😂
O yanlışlık bi bana denk gelmiyor 😁Bugün ters giden birşey var yanlışlıkla benide yazmış tekrar silmeye üşenmiş herhalde 😂
+Olarak bide bana ulaş be kardeşim ya😁😁+ olarak @vurucu999 dostuma ulaşacam
Geçmiş olsun gümlemiş@tahir1603 @Barrios @TestoHaylan06 @AllanSaintMaximin @JayJayOkocha @TommyEgan
Gelirse bu arkadaşlara ulaşırım
Sansimiz bol olsun
Banko kardeşim banko neden inanmıyorsunuzGeçmiş olsun gümlemiş
Aynen kardeşim sen bi touch blue kap gel bakamBanko kardeşim banko neden inanmıyorsunuz
bol şansssssssss@tahir1603 @Barrios @TestoHaylan06 @AllanSaintMaximin @JayJayOkocha @TommyEgan
Gelirse bu arkadaşlara ulaşırım
Sansimiz bol olsun
Dağıtım vakti yaklaşırken ban yemede ne yaparsan yap 350 yetele misali puahahaNeyse benim işim var biraz kupon won olursa dağıtım için gelirim gelmezse bende gelmem puaha
Diyorki ben arkada az kasa yapamNeyse benim işim var biraz kupon won olursa dağıtım için gelirim gelmezse bende gelmem puaha
Kelle başı 1k ne 350 si puahaDağıtım vakti yaklaşırken ban yemede ne yaparsan yap 350 yetele misali puahaha
1k nın yarısını 31 ile bölKelle başı 1k ne 350 si puaha
Geçen 350 verecekken banlandınya kardeşim herşeyi detaylıca açıklamam mı lazım şimdi zorla ortalık karıştırtacan 😂Kelle başı 1k ne 350 si puaha
Ney harbimi Erhan350 oldu artıkGeçen 350 verecekken banlandınya kardeşim herşeyi detaylıca açıklamam mı lazım şimdi zorla ortalık karıştırtacan 😂
Yoo cekilis konusu felan artik o konu yüzünden ban yedim zatenGeçen 350 verecekken banlandınya kardeşim herşeyi detaylıca açıklamam mı lazım şimdi zorla ortalık karıştırtacan 😂
Neyse burayı wonlatıp betvakti alıyoruz gece NBA maçlarından vuruyorsun sabaha güzelce uyanıyoruz uzatmaya gerek yokYoo cekilis konusu felan artik o konu yüzünden ban yedim zaten
Bu kupon gelsin betvaktiye gerek yok artık milyoner olacam puaha neyse kupon sana emanet ben kaçtım görüşürüz dostNeyse burayı wonlatıp betvakti alıyoruz gece NBA maçlarından vuruyorsun sabaha güzelce uyanıyoruz uzatmaya gerek yok
Görüşürüz kankam ben normalde senin hiç bir kuponunda hissetmem ama vallahi bunda çok hissettim hislerime güveniyorum görüşürüzBu kupon gelsin betvaktiye gerek yok artık milyoner olacam puaha neyse kupon sana emanet ben kaçtım görüşürüz dost