- 23,890
- 24,857
- 113
Ücreti mükabilinde tabi hahdadSatılık mı alalslslll
Ücreti mükabilinde tabi hahdadSatılık mı alalslslll
At kardesim 10 TL basalım gelirse tavuk döner yeriz(yarım)Oynayamadım ki isteyene atayım oynasın kârdan pay alırız belki hahdhd
Testo ne demek abim didifififşfşfş
[/QUOTE
Oooo maçlar taaa 22 deymiş boş yere heyecan yaptık@tahir1603 @Barrios @TestoHaylan06 @AllanSaintMaximin @JayJayOkocha @TommyEgan
Gelirse bu arkadaşlara ulaşırım
Sansimiz bol olsun
Et döner harici yemiyorum be kardeşimAt kardesim 10 TL basalım gelirse tavuk döner yeriz(yarım)
Mümkün degil yatar@tahir1603 @Barrios @TestoHaylan06 @AllanSaintMaximin @JayJayOkocha @TommyEgan
Sansimiz bol olsun
Bol şans Erhanım@tahir1603 @Barrios @TestoHaylan06 @AllanSaintMaximin @JayJayOkocha @TommyEgan
Sansimiz bol olsun
Turk ligi Allah belalarını versin artık mac bitecek korner yok mactaBol şans Erhanım
Umarım geçenki gibi oturur
Bol şanslar. Sevgili dostlarına ulaş bakalım ulaş.@tahir1603 @Barrios @TestoHaylan06 @AllanSaintMaximin @JayJayOkocha @TommyEgan
Sansimiz bol olsun
Gs maçında korner çıkmadı gs her mac 7 8 tane korner kullanıyor ilk yari bitecek 0 kornerBol şanslar. Sevgili dostlarına ulaş bakalım ulaş.
Top çıkmıcam diye inat ediyor kaleciden seken bile çıkmadıTurk ligi Allah belalarını versin artık mac bitecek korner yok macta
2 tane cikmis en banko maç benim gözümde buydu yine aynı senaryo oldu galiba 1k bastığım kupon geldi yüklü bastığım kupon gidiyorTop çıkmıcam diye inat ediyor kaleciden seken bile çıkmadı
Şöyle bi 10 dk ds 4 5 çıksa arkarkaya kornerler2 tane cikmis en banko maç benim gözümde buydu yine aynı senaryo oldu galiba 1k bastığım kupon geldi yüklü bastığım kupon gidiyor
belli olmaz ayni.anda 3 korner bile olabilir8 korner lazim gs çok erken one gecti çok kötü oldu nasil gelecek 8 tane korner bilmiyorum mucize bekliyorum artik
54k para gelse muazzam olacak ti bu gitti 4k geldi bir yuksek tutturamadik gitti dost surekli amorti neyse buna da sağlık olsun diyelimŞöyle bi 10 dk ds 4 5 çıksa arkarkaya kornerler
Artık süprize kaldı
Çıksın erho8 korner lazim gs çok erken one gecti çok kötü oldu nasil gelecek 8 tane korner bilmiyorum mucize bekliyorum artik
İnanıom bir gün yapıcan Erhanım54k para gelse muazzam olacak ti bu gitti 4k geldi bir yuksek tutturamadik gitti dost surekli amorti neyse buna da sağlık olsun diyelim
İki misli de 4 e 2 var frebet değerlendir kardeşim 2 maç 1.70 freebet ana para 1.354k para gelse muazzam olacak ti bu gitti 4k geldi bir yuksek tutturamadik gitti dost surekli amorti neyse buna da sağlık olsun diyelim