- 63,770
- 35,410
- 113
gene birileri kurusıkı sıkıyor
yok be herkes dertli ondandir idare edecen gormicenHerkes bir alıngan regl dönemi herkeste aynı anda başlıyor demekki
Oysaki herkes kuru regl de değil amaHerkes bir alıngan regl dönemi herkeste aynı anda başlıyor demekki
Valla her derdi olan birşeyler sıkarsa en dertlisi benim saplayıp geçmem lazımyok be herkes dertli ondandir idare edecen gormicen
Tamam bbOysaki herkes kuru regl de değil ama![]()
aradaki fark kalite diyelim tostosValla her derdi olan birşeyler sıkarsa en dertlisi benim saplayıp geçmem lazım
6 köşe çıkmış gs Mali 2 korner atmışTamam bb
Ben takılıyorum istersen sürekli kahkaha atValla her derdi olan birşeyler sıkarsa en dertlisi benim saplayıp geçmem lazım
Banane6 köşe çıkmış gs Mali 2 korner atmış
Aynen adamlar korner atmak zorunda değil ki kazansa yetiyor4 korner bitti korner iş değil harbi
Ondan taraf oynarım yıllardırAynen adamlar korner atmak zorunda değil ki kazansa yetiyor
Yapma testo sen dur lazımsın bizeValla her derdi olan birşeyler sıkarsa en dertlisi benim saplayıp geçmem lazım
Taraf diyen bertaraf olurOndan taraf oynarım yıllardır
Ay başısı tutan çok bugün forumda selam verince bile metciler gibi tribe giriyorlar 😆Yapma testo sen dur lazımsın bize
testo degil tostosYapma testo sen dur lazımsın bize
1.5 handikap oynardım ben valla psg handikap 1 alırdık parayı terso zamana denk geldiTaraf diyen bertaraf olur
- Galatasaray Spor kulubü
En güzeli ben futbol pek oynamam oynarsam taraf handikap yada 1-0 önde olan takıma 2 üstü oran veriyorsa ona oynarımOndan taraf oynarım yıllardır
Sakin testosBanane
Tostos ne aklıma kötü şeyler geliyor teslotaylantesto degil tostos