Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Erhan2121 / Korner

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,853
35,432
113
Ben gs handikaptan çok para aldım valla çok da para verdik tabiki de
Ben gs ye ne zaman oynasam kaybeder bizim takım bi ara gene şampiyonluk yarışı bursaspor ile oynuyor 5 maç yazdım bundan kaç sene önce 1-2 öndeyiz eve gidiyorum bayiden oynamışız o zaman tabi eve bi geldim bursa 3-2 önde maç öyle bitti

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,914
24,886
113
Ben gs ye ne zaman oynasam kaybeder bizim takım bi ara gene şampiyonluk yarışı bursaspor ile oynuyor 5 maç yazdım bundan kaç sene önce 1-2 öndeyiz eve gidiyorum bayiden oynamışız o zaman tabi eve bi geldim bursa 3-2 önde maç öyle bitti
Benzerini yaşadım bayiden oynamıştım 2-0 dk 88 evden çıktım kuponun parasını alayım diye iyi de para veriyordu 10cs idi sanırım 3-2 yenilmiş 2km sövmüştüm

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,853
35,432
113
Benzerini yaşadım bayiden oynamıştım 2-0 dk 88 evden çıktım kuponun parasını alayım diye iyi de para veriyordu 10cs idi sanırım 3-2 yenilmiş 2km sövmüştüm
Bide beni köpekler kovalamıştı o gün bak şimdi hatırladım az kalsın canıma mâl oluyordu unutmam o bursa maçını ölene denk