- 63,853
- 35,432
- 113
Biz oynasaydık Galatasaray 2 taraflı üzerdi hem kayıp ederdi üzerdi hem kupon kaybederdi üzerdi1.5 handikap oynardım ben valla psg handikap 1 alırdık parayı terso zamana denk geldi
Biz oynasaydık Galatasaray 2 taraflı üzerdi hem kayıp ederdi üzerdi hem kupon kaybederdi üzerdi1.5 handikap oynardım ben valla psg handikap 1 alırdık parayı terso zamana denk geldi
o.benim tostosum 😂😂Tostos ne aklıma kötü şeyler geliyor teslotaylan
Ben gs handikaptan çok para aldım valla çok da para verdik tabiki deBiz oynasaydık Galatasaray 2 taraflı üzerdi hem kayıp ederdi üzerdi hem kupon kaybederdi üzerdi
Tostosum mu tosun gibi bişeymio.benim tostosum 😂😂
bu fb futbol basket ne oynasam yatio ama yuzum utanmio hala,oynuyom🤣🤣Biz oynasaydık Galatasaray 2 taraflı üzerdi hem kayıp ederdi üzerdi hem kupon kaybederdi üzerdi
Dayı parayı vurunca ozguveni tavan yapmış belli kiTostosum mu tosun gibi bişeymi
yok direkt tostosTostosum mu tosun gibi bişeymi
Ben gs ye ne zaman oynasam kaybeder bizim takım bi ara gene şampiyonluk yarışı bursaspor ile oynuyor 5 maç yazdım bundan kaç sene önce 1-2 öndeyiz eve gidiyorum bayiden oynamışız o zaman tabi eve bi geldim bursa 3-2 önde maç öyle bittiBen gs handikaptan çok para aldım valla çok da para verdik tabiki de
ona hep tostos derim hatta isin bile aldim sor istersenDayı parayı vurunca ozguveni tavan yapmış belli ki
La kurusıkı o kazanç çok belli inandın mı boşa ego yapıyor aslan dayım severDayı parayı vurunca ozguveni tavan yapmış belli ki
Benzerini yaşadım bayiden oynamıştım 2-0 dk 88 evden çıktım kuponun parasını alayım diye iyi de para veriyordu 10cs idi sanırım 3-2 yenilmiş 2km sövmüştümBen gs ye ne zaman oynasam kaybeder bizim takım bi ara gene şampiyonluk yarışı bursaspor ile oynuyor 5 maç yazdım bundan kaç sene önce 1-2 öndeyiz eve gidiyorum bayiden oynamışız o zaman tabi eve bi geldim bursa 3-2 önde maç öyle bitti
Sana fixed 2 li kombine maç vereyim kurtar kendini buralardanona hep tostos derim hatta isin bile aldim sor istersen
Bide beni köpekler kovalamıştı o gün bak şimdi hatırladım az kalsın canıma mâl oluyordu unutmam o bursa maçını ölene denkBenzerini yaşadım bayiden oynamıştım 2-0 dk 88 evden çıktım kuponun parasını alayım diye iyi de para veriyordu 10cs idi sanırım 3-2 yenilmiş 2km sövmüştüm
kurtulmak isteyen kim laSana fixed 2 li kombine maç vereyim kurtar kendini buralardan
kuru sikiLa kurusıkı o kazanç çok belli inandın mı boşa ego yapıyor aslan dayım sever
Dayı helal olsun diğer banka hesabından kuveytürk hesabına 50tl atmış bak havalara senkuru siki
Zeki insansin ama 50 degil 5 tl😂😂Dayı helal olsun diğer banka hesabından kuveytürk hesabına 50tl atmış bak havalara sen
O değilde o nasıl screnshot almak öyle kör oldum yaşlılık zor valla bendeki fotonu şimdi konuya atıcam sinirlendimkuru siki
5tl daha büyük para dayıZeki insansin ama 50 degil 5 tl😂😂