- 8,777
- 7,419
- 113
screnshot ne laO değilde o nasıl screnshot almak öyle kör oldum yaşlılık zor valla bendeki fotonu şimdi konuya atıcam sinirlendim
screnshot ne laO değilde o nasıl screnshot almak öyle kör oldum yaşlılık zor valla bendeki fotonu şimdi konuya atıcam sinirlendim
@tahir1603 pauahahhahscrenshot ne la
Dayı bu gizli siteler var google da onlar işte yaz google a çıkanı buraya atscrenshot ne la
kufur gelio dodo😂😂@tahir1603 pauahahhah
Ben naptım senin ingilizçe iyiydi hanikufur gelio dodo😂😂
bir ingiliz ne kadar turkce biliyorsa bende okadar ingilizce biliom😂😂Ben naptım senin ingilizçe iyiydi hani
Şifreli cümle bak beğendim bunubir ingiliz ne kadar turkce biliyorsa bende okadar ingilizce biliom😂😂
cumleten iyi geceler grs user sabah 5 te yola cikacamŞifreli cümle bak beğendim bunu
Hayırlı geceler dayı grscumleten iyi geceler grs user sabah 5 te yola cikacam
Sana serbest başka birisi derse onu yerim sıçmam 🤣🤣ona hep tostos derim hatta isin bile aldim sor istersen
Parayı veren düdüğü çalmış valla aklıma Tunca geldi geçen 4 k almış paylaşım yapmış konuda kendi kendine rolleniyor kim rolling açar??? Üç tanede soru işareti koymuş lan pust daha dün rollingte sayı sayarken abi diyordun 😂Dayı parayı vurunca ozguveni tavan yapmış belli ki
Kansız la rin attıklarını kornerlere bak geçmiş olsun abi@tahir1603 @Barrios @TestoHaylan06 @AllanSaintMaximin @JayJayOkocha @TommyEgan
Gelirse bu arkadaşlara ulaşırım
Sansimiz bol olsun
Aynı kaderi yaşıyoruz agamİsmimizin geçtiği yerde ot bitmiyor, bu ne bahstsızlık
Abicim çok kötü gidiyor tutmaz lose sanırım , kayıp bonus 250 falan verir 3 maça çakıyım mı ne diyorsun maçlar bitinceKansız la rin attıklarını kornerlere bak geçmiş olsun abi
Senin keyfin nasıl isterse abiAbicim çok kötü gidiyor tutmaz lose sanırım , kayıp bonus 250 falan verir 3 maça çakıyım mı ne diyorsun maçlar bitince
Yapacaksan sen yapSenin keyfin nasıl isterse abi
Sen daha iyi yaparsın abi beni bosverYapacaksan sen yap
Dur sonuçlansında bakıyım bi baksana şuna 1.60 orandan korner gelmemişSen daha iyi yaparsın abi beni bosver