- 21,894
- 18,058
- 113
Ama @Cikcik reis kalbimizi kırdı.Dost forumda hepimiz hemen hemen her gün beraberiz o yuzden para pul için kalp kirmanin anlami yok o yuzden gereksiz tartışma olmasin
Ama @Cikcik reis kalbimizi kırdı.Dost forumda hepimiz hemen hemen her gün beraberiz o yuzden para pul için kalp kirmanin anlami yok o yuzden gereksiz tartışma olmasin
Az dhaa sabir dost saat 07 00 de denver maci var her baremden ust olur ona oyna sen puahaKupon kazandı aq 1 saattir bekliyoruz
o kuş çünkü uçar 😁Ama @Cikcik reis kalbimizi kırdı.
Cikcik kim dost ben sahsen tanımıyorum onuAma @Cikcik reis kalbimizi kırdı.
Ben buz hokeyi oynicam sokarım nba eAz dhaa sabir dost saat 07 00 de denver maci var her baremden ust olur ona oyna sen puaha
Ya arkadas bekleyin diyorum eniste nede diyorsunuz bi durun 2 dakikaEnişte nerde
40 kisi 500 dagticak kacak 😂Cikcik kim dost ben sahsen tanımıyorum onu
en sevdiğim en sevdiğim 😀Ben buz hokeyi oynicam sokarım nba e
Senin profile baktım Mehmet kardeş ya ondan hep sayı saymışsın kafam patladı aqAdam listeyi hazırlıyordur nereye kaçacak 😆
Gitti mi 😃40 kisi 500 dagticak kacak 😂
Yok piyasada bacikoGitti mi 😃
😆😆😆😆Senin profile baktım Mehmet kardeş ya ondan hep sayı saymışsın kafam patladı aq
he 😁Yok piyasada baciko
Takip etmeyelim mi dost 😆Senin profile baktım Mehmet kardeş ya ondan hep sayı saymışsın kafam patladı aq
Poftik oldugunu ifşa etme sakın ama 😄Senin profile baktım Mehmet kardeş ya ondan hep sayı saymışsın kafam patladı aq
Çok yürekten etmişsin bilirsin ki seven her zaman itilirTakip etmeyelim mi dost 😆
petibör 😀Poftik oldugunu ifşa etme sakın ama 😄
Ben de tanımıyorum dost. Şansımı bi denedim belki cevap verir de bi 40 köylünün pazarlıgini yapardık diye banamisin demedi.Cikcik kim dost ben sahsen tanımıyorum onu