- 71,927
- 38,112
- 113
O oyuncuyu Çabuk bana getirin namussuza bak ya Onun yüzünden iki kişiye yardımcı olamadın 😄Valla oyuncu hastaymış ben iki kuruş kar alirsam 2 kisiye ulaşırım diye konu açmıştım sansa oyuncu da iade oldu
O oyuncuyu Çabuk bana getirin namussuza bak ya Onun yüzünden iki kişiye yardımcı olamadın 😄Valla oyuncu hastaymış ben iki kuruş kar alirsam 2 kisiye ulaşırım diye konu açmıştım sansa oyuncu da iade oldu
Gece gece ole şeyler yazma kahkaha atacam ev ahalisi uyanıp azima sıcacak yoksa puaahOnunla benim aramda o
Helal dost bu işi yapıyorsun@Muroo1988 çekim var biyerde gelirse sana yardımcı olucam murp
Bende sadece gece forumdayim dost gündüz hiç girmiyorum 20 den sonra aktif oluyorumVallahi Erhan görüyorsun günü kurtarıyorum ufaktan kayıyorum Gidiyorum gündüz bile fazla aktif olmuyorum burada geceleri böyle aktif
Hahahahahahah adamdır O yaGece gece ole şeyler yazma kahkaha atacam ev ahalisi uyanıp azima sıcacak yoksa puaah
Gündüz 500 bin lira kurtarıyorum Mesela ondan sonra bayılıyorum zaten 😄😄Bende sadece gece forumdayim dost gündüz hiç girmiyorum 20 den sonra aktif oluyorum
Hastaymış bide artik ne yaptiysa hasta olmuş puaahO oyuncuyu Çabuk bana getirin namussuza bak ya Onun yüzünden iki kişiye yardımcı olamadın 😄
Bol şanslar dost4lu kombin 2 tanesi geldi 2 tane kaldı 2 kuponum çok kötü şekilde kayip oldu umarım bu gelir
O ibineye bir tane iğne lazım ona iğne yapmak lazım hastaysaHastaymış bide artik ne yaptiysa hasta olmuş puaah
Jojo koddan yürdük dayı şans isteHelal dost bu işi yapıyorsun
Buraya atılınca göz var gelecek kuponda yatiyor
Helal olsun vallahi Kral O n kodlarını alamıyorum Zaten ben dahaJojo koddan yürdük dayı şans iste
Aynen götten saglam vurcan ki anca toparlanir ben lakers maçına bakayım bari doncic 8 ribaund alsinda olmadi yarın tekrar konu acarim o zmaan dağıtım yaparım söz puahaO ibineye bir tane iğne lazım ona iğne yapmak lazım hastaysa
Acele etme gündüz oyna bari borcunu kapatırsınAynen götten saglam vurcan ki anca toparlanir ben lakers maçına bakayım bari doncic 8 ribaund alsinda olmadi yarın tekrar konu acarim o zmaan dağıtım yaparım söz puaha
Şans gelince geliyorJojo koddan yürdük dayı şans iste
600'ü niye çekmedin ki Dayı bana verse ben direkt çekerim yaŞans gelince geliyor
Dün gecede ben 600 verdi kot bı tür cevireyim dedim 0 ladim nasip
Ben alamıyorum son attığı kodu alıyorum geneldeBüyük ihtimal no Bonus yaptı beni ya saniyede giriyorum hiçbir şekil vermiyor zaten 11.30-12.00 gibi başlıyor atmaya alamıyorum Ondan sonra kovalıyorum 1K yapıyorum gidiyorum bayılıyorum öbür kodları da kaçırıyorum 😄
Doncic 2 aldı. Ayton bıraksa 3 olcakAynen götten saglam vurcan ki anca toparlanir ben lakers maçına bakayım bari doncic 8 ribaund alsinda olmadi yarın tekrar konu acarim o zmaan dağıtım yaparım söz puaha
Vallahi deli oluyorum Dayı onun kodlarına alamıyorumBen alamıyorum son attığı kodu alıyorum genelde
Sen hala bekçilik yapıyorsun değil mi 2 saatin kalmışBen alamıyorum son attığı kodu alıyorum genelde