- 43,526
- 15,711
- 113
1000 yapayım dedim 50 lilik alirimdedim şeytan Muro durtdu al 35 ligi600'ü niye çekmedin ki Dayı bana verse ben direkt çekerim ya
1000 yapayım dedim 50 lilik alirimdedim şeytan Muro durtdu al 35 ligi600'ü niye çekmedin ki Dayı bana verse ben direkt çekerim ya
Aynen 35 alsan Belki şu an ayakta değildin1000 yapayım dedim 50 lilik alirimdedim şeytan Muro durtdu al 35 ligi
Aynen 7 de bitiyor akşam 7 sabah 7Sen hala bekçilik yapıyorsun değil mi 2 saatin kalmış
Benim öyle başıma çok geldi iki tane yemek kurtarayım derken ondan da oluyordum bir tane yemek kurtarıyordum ikiyi kurtarmaya Çalışıyordum Ondan da oluyordum1000 yapayım dedim 50 lilik alirimdedim şeytan Muro durtdu al 35 ligi
Dayı çokmuş ya akşam 7 sabah 7Aynen 7 de bitiyor akşam 7 sabah 7
Yok ya okadar sarsmaz 35.likAynen 35 alsan Belki şu an ayakta değildin
Şu denetim canımı sıkıyor 50.000 mahkum çıktı dışarıya 3 ayım kalmış Ulan kapatsana dosyayı Daha neyi bekliyorsunuz ya uğraştırıyor hala beni yaAynen 7 de bitiyor akşam 7 sabah 7
İki gün çalışıyorum 2 izinDayı çokmuş ya akşam 7 sabah 7
Erhan Bizimdir KralNeyse dostun konusunu kirletmeyelim bol şanslar erhan
He o iyiymiş yer nerede dayıİki gün çalışıyorum 2 izin
Kalmamış az kalmış Muro olsun bunada şükür diyecenŞu denetim canımı sıkıyor 50.000 mahkum çıktı dışarıya 3 ayım kalmış Ulan kapatsana dosyayı Daha neyi bekliyorsunuz ya uğraştırıyor hala beni ya
Samsun merkezHe o iyiymiş yer nerede dayı
Ya bir şey kalmadı da dayı uğraştırıyor bak yarın imzan var mesela illa 4 ile 12 arası sabah niye attırmıyor 15'inde denetim var yineKalmamış az kalmış Muro olsun bunada şükür diyecen
Adam oyuna girmez inşallah luca güzel gidiyorCollins i zubac sakat olduğu için denedim o yokken mecbur clipers ta her oyuncu pota altından ribaund kovalamak zorunda bide iyi savunma yapan takım oldugu için çok ribaund olur o macta eski harden olsa gözü kapalı onu denerdim de oda artik eskisi gibi ribaund almıyor bakalim hayırlısı olsun
Yazdıklarından hiçbir şey anlamadım kazandın mı kayıp mı onu söyleİçimdekilerini artik disa aktaramiyorum
Bol şanslar doncic kim ribaund almak kim ondan yatar bu kupon4lu kombin 2 tanesi geldi 2 tane kaldı 2 kuponum çok kötü şekilde kayip oldu umarım bu gelir