- 34,580
- 18,426
- 113
Handikap 9 a düşmüştü geri 20 lere geldi dep değişik oynuyorikinci çeyreği izledim sonlara doğru bi eleman vardı 3-4 tane üçlük soktu peş peşe
20 farkla devreye gırdıler
Handikap 9 a düşmüştü geri 20 lere geldi dep değişik oynuyorikinci çeyreği izledim sonlara doğru bi eleman vardı 3-4 tane üçlük soktu peş peşe
20 farkla devreye gırdıler
PAÜ gelirse üst gelir diye düşünüyorumÜst biraz sıkıntı ya nasip
Ben de üst gelirse pau geldi diye düşünüyorum 🤣PAÜ gelirse üst gelir diye düşünüyorum
250 ye güzel bonus var ligodagelsin şu ekmeğimize bakalım 🤣PAÜ gelirse üst gelir diye düşünüyorum
Pauda biter bu iş Brasilia daha iyi gibiBen de üst gelirse pau geldi diye düşünüyorum 🤣
Zora girdiPauda biter bu iş Brasilia daha iyi gibi
11-11 di 3 er 3 er yiyor gitti250 ye güzel bonus var ligodagelsin şu ekmeğimize bakalım 🤣
Başaramadık nasip değilmiş geçmiş olsun11-11 di 3 er 3 er yiyor gitti
Bak üst nasıl gelecekBaşaramadık nasip değilmiş geçmiş olsun
Aynen bir anda uçtularBak üst nasıl gelecek
Bak Üst nasılda geldiAynen bir anda uçtular
Tam baremde geldi adi pauBak Üst nasılda geldi
Aklımı mikeyim 1k kasa vardı şuna hepsini bassam mı dedim korktum yarısını bastım oda geldi mkTam baremde geldi adi pau
Oooo iyi gelmiş oran süperAklımı mikeyim 1k kasa vardı şuna hepsini bassam mı dedim korktum yarısını bastım oda geldi mk
6k gelse çekerdim şimdi çekip napayım oynamaya devamOooo iyi gelmiş oran süper
Olsun geldiğine bak
Meto yine zengin oldu 20 dk sonra 3k para sıfır isyanlara devamke 😅😅Aklımı mikeyim 1k kasa vardı şuna hepsini bassam mı dedim korktum yarısını bastım oda geldi mk
Çek site değiş bonus neyim al katakulli yap zaten yüksek oran kovalayan adamsın meto6k gelse çekerdim şimdi çekip napayım oynamaya devam
Bakalım Bukez kime SövecegizMeto yine zengin oldu 20 dk sonra 3k para sıfır isyanlara devamke 😅😅
2 oran altı kesmiyorÇek site değiş bonus neyim al katakulli yap zaten yüksek oran kovalayan adamsın meto