- 23,987
- 24,971
- 113
Banane 500 verFaturam 6500 onu önce ödemem lazım dost
Banane 500 verFaturam 6500 onu önce ödemem lazım dost
La biz senle ne kadar benziyoz abi yavFaturam 6500 onu önce ödemem lazım dost
EvetTurkcelmi
6.8 de benim son 4 gün varmı artiranFaturam 6500 onu önce ödemem lazım dost
Bende geçen gün 6700odedum paycel kullandığım için valla başkasına borç yaltum kredi kartı ile ödedim sanırım 25ine kadar odemezsen aramalara kapanır
Gec kaldin siteye yatirdim valla dur bakalım bugün kazanırsak bu şeytanın bacağını kırarsam atarim sanaBanane 500 ver
Atarsın canım biliyorum öyle yazasım geldi aldırma bana hshshswGec kaldin siteye yatirdim valla dur bakalım bugün kazanırsak bu şeytanın bacağını kırarsam atarim sana
Kardeşim bu adamın ödülünü neden vermiyorsunuz 🤣🤣@Marley abi ödülüm gelmedi
La manyakmisin sen bu nedir şimdiden bu şekilde isler yaparsan ilerde harbi boku yersin bakma ben kac yıldır bu seklide yapıyorum bi seklide ödüyorum ama6.8 de benim son 4 gün varmı artiran
Valla bende üç sefer yaptım ödedim ama bu sondu puhaha bidaha yapmiycamLa manyakmisin sen bu nedir şimdiden bu şekilde isler yaparsan ilerde harbi boku yersin bakma ben kac yıldır bu seklide yapıyorum bi seklide ödüyorum ama
Oha reisi cumhurmusun aq6.8 de benim son 4 gün varmı artiran
Tabi kendi capimizda ihtiyarOha reisi cumhurmusun aq
Ne içiyon kanka sen kolonya değil demi hahsshKardeşim bu adamın ödülünü neden vermiyorsunuz 🤣🤣
Ulan bana 600 TL fatura gelince uykum kaçıyor o gunTabi kendi capimizda ihtiyar
Benimki kaçmıyor valla çok çok taksiye boldururm canimimi alicilarUlan bana 600 TL fatura gelince uykum kaçıyor o gun
IlgincBenimki kaçmıyor valla çok çok taksiye boldururm canimimi alicilar
Vücut bir süre sonra alisiyorIlginc
Diyorsun🤣🤣Vücut bir süre sonra alisiyor
Tabi puhahaDiyorsun🤣🤣