- 49,067
- 53,835
- 113
Eskiden 2750 sabit veriyordu paycell suan 5 in üzerinde vermeye başladı yakında 100k verecek diye korkuyorum bu kez iisin içinden çıkamam pahbaUlan bana 600 TL fatura gelince uykum kaçıyor o gun
Eskiden 2750 sabit veriyordu paycell suan 5 in üzerinde vermeye başladı yakında 100k verecek diye korkuyorum bu kez iisin içinden çıkamam pahbaUlan bana 600 TL fatura gelince uykum kaçıyor o gun
Niye kafana silah mı dayiyor illa harxa dieEskiden 2750 sabit veriyordu paycell suan 5 in üzerinde vermeye başladı yakında 100k verecek diye korkuyorum bu kez iisin içinden çıkamam pahba
Kizacaksinuz ama cidden sizin 3 öğün dayaga ihtiyciniz var her yemek sonrası 1 dozEskiden 2750 sabit veriyordu paycell suan 5 in üzerinde vermeye başladı yakında 100k verecek diye korkuyorum bu kez iisin içinden çıkamam pahba
Tamam paramız olmayabilir ama o kadar düşmedik be kardeşim kolonya içsek sabaha kör kalkarızNe içiyon kanka sen kolonya değil demi hahssh
Kuru mu sulu mu hwhshsTamam paramız olmayabilir ama o kadar düşmedik be kardeşim kolonya içsek sabaha kör kalkarız
Kuruyu bıraktık yakalandıktan sonra suluya devam 🤣🤣Kuru mu sulu mu hwhshs
Niye kanka benim param oluyor genelde 3 5 ödüyorum ha çekip ödemesem haklısın puahwKizacaksinuz ama cidden sizin 3 öğün dayaga ihtiyciniz var her yemek sonrası 1 doz
Yani bu durumda dayaklik değilsin olemiNiye kanka benim param oluyor genelde 3 5 ödüyorum ha çekip ödemesem haklısın puahw
Bazen şöyle bişey denk geliyor bana sana geldimi bilmem 3 defa yaşadım 25inde tam saat 12de yenileniyorya limit ben saat 23.45 gibi giriyorum bakiye oluyor onu cekiyorum bidaha saat 00.00da yenileniyor yene limit açıyorEskiden 2750 sabit veriyordu paycell suan 5 in üzerinde vermeye başladı yakında 100k verecek diye korkuyorum bu kez iisin içinden çıkamam pahba
Kanka 5 k çekiyorum ödüyorum millet her ay 50 100k iceri giriyor benim daha bir kişiye borcum yokYani bu durumda dayaklik değilsin olemi
Siz işin piri olmuşsunuz ben o ne daha bilmiyorum aeBazen şöyle bişey denk geliyor bana sana geldimi bilmem 3 defa yaşadım 25inde tam saat 12de yenileniyorya limit ben saat 23.45 gibi giriyorum bakiye oluyor onu cekiyorum bidaha saat 00.00da yenileniyor yene limit açıyor
Afiyet bal şeker olsun da benden De uzak olsun hwhsshKuruyu bıraktık yakalandıktan sonra suluya devam 🤣🤣
Yok günü gelmeden hiç paycelee girmiyorum zaten çekip diğer ay giriyorum pauahBazen şöyle bişey denk geliyor bana sana geldimi bilmem 3 defa yaşadım 25inde tam saat 12de yenileniyorya limit ben saat 23.45 gibi giriyorum bakiye oluyor onu cekiyorum bidaha saat 00.00da yenileniyor yene limit açıyor
Faturada mi 50 k anlamadimKanka 5 k çekiyorum ödüyorum millet her ay 50 100k iceri giriyor benim daha bir kişiye borcum yok
Sanadaİyi bayramlar ❤😁
5k 50 degil çektiğim para diyorum millet ne borclar alıp kumar oynuyor çok şükür ben sadece ayda 5k çekiyorum paycelden diğer ay ödüyorum bu kadarFaturada mi 50 k anlamadim
Haa5k 50 degil çektiğim para diyorum millet ne borclar alıp kumar oynuyor çok şükür ben sadece ayda 5k çekiyorum paycelden diğer ay ödüyorum bu kadar
İyi bayramlar Erhan emmi5k 50 degil çektiğim para diyorum millet ne borclar alıp kumar oynuyor çok şükür ben sadece ayda 5k çekiyorum paycelden diğer ay ödüyorum bu kadar
Yaşlı adama lafta anlatamıyoruz ki nihayet anladi pjaha