- 48,987
- 53,756
- 113
İyi bayramlar dostİyi bayramlar Erhan emmi
İyi bayramlar dostİyi bayramlar Erhan emmi
Ulennnnn🤣🤣Yaşlı adama lafta anlatamıyoruz ki nihayet anladi pjaha
cansın Dost bi gelim dedim sıkıldımİyi bayramlar dost
Bı bak bu sefer saat 23.30dan itibaren açık olsun paycel arada bakYok günü gelmeden hiç paycelee girmiyorum zaten çekip diğer ay giriyorum pauah
Tmdir daha çok borcumuz olur pauhwBı bak bu sefer saat 23.30dan itibaren açık olsun paycel arada bak
Bide sana bişe dicem dost baya rol yapan bı kardeşimizsin illaki güvendiğin insanlar vardır burda onlybette bı kaç dostuna 250 atıp denesene hep ödül almış olunurTmdir daha çok borcumuz olur pauhw
Bol şans tenekeciBolsanss
Ben kimsyee 250 atmıyorum dost kazanc olursa en az 500 atıyorum 250 atmaktan haya ederim bide bu donemdeBide sana bişe dicem dost baya rol yapan bı kardeşimizsin illaki güvendiğin insanlar vardır burda onlybette bı kaç dostuna 250 atıp denesene hep ödül almış olunur
Yok pacaci Erhan puahwBol şans tenekeci
250 olsun bizim olsun 20 de olur 20 verBen kimsyee 250 atmıyorum dost kazanc olursa en az 500 atıyorum 250 atmaktan haya ederim bide bu donemde
Olur olur yeriz pauah250 olsun bizim olsun 20 de olur 20 ver
Kimseye atma dost direk siteye kripto at bu ödül dağıtım olarak görme bı kaç kişi denenirse faydalı olabilirBen kimsyee 250 atmıyorum dost kazanc olursa en az 500 atıyorum 250 atmaktan haya ederim bide bu donemde
@Barrios gibi @tahir1603 gibi dostlarıma al onlbeti yap nasil derim dost adamlar her ay 1 milyon para donderiyorlar utanırım puahaKimseye atma dost direk siteye kripto at bu ödül dağıtım olarak görme bı kaç kişi denenirse faydalı olabilir
Yav sende öyle adamlara deme dersen zaten rezil olursun@Barrios gibi @tahir1603 gibi dostlarıma al onlbeti yap nasil derim dost adamlar her ay 1 milyon para donderiyorlar utanırım puaha
Bizi bizden başkası anlayamaz da onlybet nedir ne veriyor hahdhss@Barrios gibi @tahir1603 gibi dostlarıma al onlbeti yap nasil derim dost adamlar her ay 1 milyon para donderiyorlar utanırım puaha
İşler kırık bu ara kardeşim. Tüm miktarlari kabul ediyoruz@Barrios gibi @tahir1603 gibi dostlarıma al onlbeti yap nasil derim dost adamlar her ay 1 milyon para donderiyorlar utanırım puaha
Bak sende kaç gündür aklimdasin dost kaç gündür ne oynasam kayip arka planda oynadigim da kazanıyorum burda kazanamiyorum bende muhabbeti seven adamim hem kazancım olduğunda paylaşmak istediğim için surkeli forumda etkinlik aciyorum da son günlerde buraya hangi kuponu atsam kayipYav sende öyle adamlara deme dersen zaten rezil olursun
Bizimkisi dost meclisi yeri gelir 10 lira havale parası da isteriz yeri gelir yüklü ortak kuponda yaparız yamyam tayfa dan değiliz şükürYav sende öyle adamlara deme dersen zaten rezil olursun
Ya rol varya 5 adum 250tl ile başliyorsun 5 adum tamamlanirsa 25k sanırım ayrıcaBizi bizden başkası anlayamaz da onlybet nedir ne veriyor hahdhss
Ya s.et beni kazan şu faturani ide 25inde paycelle kazanırız 😀Bak sende kaç gündür aklimdasin dost kaç gündür ne oynasam kayip arka planda oynadigim da kazanıyorum burda kazanamiyorum bende muhabbeti seven adamim hem kazancım olduğunda paylaşmak istediğim için surkeli forumda etkinlik aciyorum da son günlerde buraya hangi kuponu atsam kayip