- 23,987
- 24,971
- 113
5 adım hayatımda atamadım ben 50 kere denesem olmazYa rol varya 5 adum 250tl ile başliyorsun 5 adum tamamlanirsa 25k sanırım ayrıca
5 adım hayatımda atamadım ben 50 kere denesem olmazYa rol varya 5 adum 250tl ile başliyorsun 5 adum tamamlanirsa 25k sanırım ayrıca
Bizi bizden başkası anlayamaz da onlybet nedir ne veriyor hahdhss
Vaybe rezillik diz boyu paujaİşler kırık bu ara kardeşim. Tüm miktarlari kabul ediyoruz
Gözü olanın gözü çıksın bu aradaBak sende kaç gündür aklimdasin dost kaç gündür ne oynasam kayip arka planda oynadigim da kazanıyorum burda kazanamiyorum bende muhabbeti seven adamim hem kazancım olduğunda paylaşmak istediğim için surkeli forumda etkinlik aciyorum da son günlerde buraya hangi kuponu atsam kayip
Oderiz hallederiz dostYa s.et beni kazan şu faturani ide 25inde paycelle kazanırız 😀
Ben sende o ışığı görüyorum dost5 adım hayatımda atamadım ben 50 kere denesem olmaz
Yok gözden değil ben bu forumda çok kupon kazandığım oldu da bu ara olmuyor iste ama seriye bağlarız bu skeilde gitmezGözü olanın gözü çıksın bu arada
İnşallah dostYok gözden değil ben bu forumda çok kupon kazandığım oldu da bu ara olmuyor iste ama seriye bağlarız bu skeilde gitmez
Ben 4 kupon won olsa 5. Kupon all in girip kayıp bonusu alıyorum biraz hor kullanıyorum ama görüşün için eyvallah aga denicem ilk fırsattaBen sende o ışığı görüyorum dost
Aynen denersin ben şahsen inandım pauwhBen 4 kupon won olsa 5. Kupon all in girip kayıp bonusu alıyorum biraz hor kullanıyorum ama görüşün için eyvallah aga denicem ilk fırsatta