- 155,531
- 193,246
- 113
İhtiyar iyi bayramlarKayboldu gitti şimdi kaç yıllık üye tehdit ediyorum bi de ilk te erkeklik yapıyor ne oldu erkeğe giydi ip donu gitti
İhtiyar iyi bayramlarKayboldu gitti şimdi kaç yıllık üye tehdit ediyorum bi de ilk te erkeklik yapıyor ne oldu erkeğe giydi ip donu gitti
İyi bayramlar dost daimon yatıyor bu bayram yok mu bu cefakar fedakar dostuma da bi tatilİhtiyar iyi bayramlar
Haklı valla bayramın ilk günü yormayalim adminimizi puahAdam yarın kim uğraşacak şimdiden aradan çıksın dedi işte ne guzel
Admin değil moderatör buna nasıl cahillik 2 gün banlısın adaşHaklı valla bayramın ilk günü yormayalim adminimizi puah
Başkan diye biliyordum ben de EniştemAdmin değil moderatör buna nasıl cahillik 2 gün banlısın adaş
Banlana banlana öğrenecekler Arif efendiBaşkan diye biliyordum ben de Eniştem
Arif Efendiyi örnek alsınlar, asla ban yiyip günaha girmedi.Banlana banlana öğrenecekler Arif efendi
Moderator uzun yazılıyor o yuzden admin yazdim baskan admin çünkü o kadar cahil değiliz puahaAdmin değil moderatör buna nasıl cahillik 2 gün banlısın adaş
Burası lose olmuş. Kaynak: Shellac başkanSağlık olsun dostum
Adlı kontrolle serbest mi bıraktılarBenim yatarım minimum 1 ay dan başlıyor artık
Ekli dosyayı görüntüle 946376
Eyvah eyvah başkan da denk gelirse 30 günden başlatıyor sen dikkatli olda parayı vurdu kayboldu demeyelimBenim yatarım minimum 1 ay dan başlıyor artık
Oha bu ne bende diyorum neden kelimelerinin sonuna o meşhur kelimeni eklemiyorsun pauahBenim yatarım minimum 1 ay dan başlıyor artık
Adlı kontrolle serbest mi bıraktılar
Eyvah eyvah başkan da denk gelirse 30 günden başlatıyor sen dikkatli olda parayı vurdu kayboldu demeyelim
Olaki gaflete düşüp birine söversem tokatladı gitti milleti demeyin arkamdan dnfjejOha bu ne bende diyorum neden kelimelerinin sonuna o meşhur kelimeni eklemiyorsun pauah
30 gün dolandırıcı diye söyleriz arkandan dostlarından şüphen olmasınOlaki gaflete düşüp birine söversem tokatladı gitti milleti demeyin arkamdan dnfjej
Metinden uzak dur ban yemezsin bide cekik gozluden puahaOlaki gaflete düşüp birine söversem tokatladı gitti milleti demeyin arkamdan dnfjej
Allahim sen bizi Metinlerin şerrinden muhafaza eyle. Amin.Metinden uzak dur ban yemezsin bide cekik gozluden puaha
Was maci basladi dun alt dedik ust oldu bugün ust dedik alt oluyor bakalim bu gelsin bari yoksa çığlık atacam artik pauahAllahim sen bizi Metinlerin şerrinden muhafaza eyle. Amin.